DÉNIA Ondara Pedreguer Xàbia Centro Comercial Portal de la Marina
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Presentació del llibre ‘Parlem d’amor? Tu tries’, d’Anna Oliver -Ondara-

Cuando:
23 noviembre, 2017 a las 20:00
2017-11-23T20:00:00+01:00
2017-11-23T20:15:00+01:00
Donde:
Casa Municipal de Cultura d'Ondara
Precio:
Gratis
  • Edicions 96 presenta “Parlem d’amor? Tu tries”, d’Anna Oliver, a la Casa de la Cultura d’Ondara amb la intervenció de María Josep Escrivà, Dolors Pedrós Company, editora, i Jovi Lozano-Seser, gerent de la MACMA

Parlem d’amor? Tu tries és una novel·la juvenil de l’estil de “tria la teua pròpia aventura” escrita per Anna Oliver, en la qual, mentre llegim la novel·la, haurem de prendre partit i anar triant entre diverses opcions que faran avançar la història de Soledat cap a un desenllaç o un altre.

Una novel·la entretinguda i rica en diàlegs,  que pretén posar de manifest actituds tòxiques i ajudar a identificar-les.

Parlem d’amor? Tu tries ens presenta una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d’opressió masclista que s’hi conta.

Els lectors hi tenen un paper fonamental, ja que, a mesura que avança la novel·la, poden anar triant entre diverses opcions amb conseqüències enfrontades. De la mateixa manera com ocorre amb Soledat, la protagonista, que haurà d’escollir quin tipus de relació vol mantenir amb el seu company: d’igual a igual, en respecte i llibertat, o bé de sotmetiment i d’anul·lació de la personalitat.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.