DÉNIA Ondara Pedreguer Xàbia Centro Comercial Portal de la Marina
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Presentació del llibre “Les gallinetes de dol”, un conte de M. Carmen Sáez -Orba-

Cuando:
21 abril, 2017 a las 20:00
2017-04-21T20:00:00+02:00
2017-04-21T20:15:00+02:00
Donde:
Biblioteca Pública d'Orba
Precio:
Gratis

De març a juny Orba celebra el III Cicle de Lieratura amb un programa que inclou cinc presentacions de llibres de gèneres variats. Els autors que protagonitzen esta edició són Elvira Cambrils, Mª Carmen Sáez, Carme Català i Manel Arcos.

Programa

Divendres 24 de març, 20 hores: Elvira Cambrils i “Vestida de Lluna”

Divendres 24 d’abril, 20 hores: Mª Carmen Sáez i “Les gallinetes de dol”, per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys

Divendres 19 de maig, 20 hores: Carme Català i “L’estela esvaida”

Divendres 16 de juny, 20 hores: Manel Arcos i “Desafiant el destí”

Divendres 30 de juny, 20:30 hores: Carme Català i “La promesa”

Totes les presentacions tindran lloc a la Biblioteca Pública, menys l’ultima que es celebrarà al carrer Enmig d’Orbeta.

“Les gallinetes de dol”

M. Carmen Sáez

«Allà dalt, a la muntanya, hi havia una vegada un galliner ple de gallinetes, gallibrutes, galliplims, gallinautes, gallinoves, gallisàvies, gallitafaneres. Senyor, si estava aquell galliner concorregut! Hi havia una marxa impressionant…» Així comença “Les gallinetes de dol”, un commovedor conte infantil que inaugura la col·lecció “El Baület” de l’Edicions el Sud.

Amb text de M. Carmen Sáez Lorente i il·lustracions d’Àngel Carreras Devís, “Les gallinetes de dol” narra la història d’una colla de gallines que es rebel·la contra la tirania del gall Gaietà.

Un conte divertit i màgic que està dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys que planteja una aventura de lluita, imaginació, superació i tendresa amb la qual conscienciar i sensibilitzar els més menuts envers la violència masclista i el maltractament a la dona. Potser ells encara no ho entenen, però sí que entenen una cosa: que hi ha algú molestant a la resta.

A més a més, mostra els temes transversals que preocupen a la societat actual i transmet diversos valors humans, com ara l’amistat, la companyonia, la solidaritat, la igualtat i, en definitiva, la capacitat de poder somiar i construir un món millor. Fins i tot, apareix un petit homenatge a les Mares de la Plaça de Maig, d’Argentina.

Mª Carmen Sáez

És escriptora i actriu. Va nàixer a Millars (València)  Escriu en castellà i en valencià. Ha estudiat Filologia. Coordina el grup d’animació cultural “L’Argila Teatre”. Amb el qual realitza activitats com: Lectures poètiques, contacontes, recitals de poesia, tallers de poesia, teatre, edició de llibres i més. Ha publicat poesia, narrativa infantil, teatre.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.