DÉNIA Ondara Pedreguer Xàbia Centro Comercial Portal de la Marina
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Presentació del llibre “A mi, què em passa?” de Carme Morera i Tona Català -Orba-

Cuando:
15 septiembre, 2017 a las 20:00
2017-09-15T20:00:00+02:00
2017-09-15T20:15:00+02:00
Donde:
Casa de la Cultura, Orba
Precio:
Gratis

Dins del programa del IV Cicle de Literatura que organitza l’Ajuntament d’Orba, divendres 15 de setembre Carme MOrear presentarà la novel·la  A mi, què em passa? a la Casa Municipal de Cultura.

En l’edició de 2017, el cartell del Cicle está protagonitzat per tres novel·les i un assaig històric realitzats per autors valencians i d ela comarca. Totes les presentacions tindran lloc a la Casa de Cultura d’Orba a les 20 hores

Programa del IV Cicle de Literatura d’Orba

Divendres 15 de setembre: Presentació de A mi, què em passa? obra de Carme Morera i Tona Català, il·lustrada per Cristina Duran. La novel·la estarà presentada per Carme Morera.

Divendres 13 d’octubre: Presentació de l’assaig Els valencians, des de quan són valencians? per el seu autor Vicent Baydal.

Divendres 17 de novembre: Presentació de la novel·la Un esclat de llum pel seu autor Jaume Noguera.

Divendres 15 de desembre: Presentació de la novel·la Per sempre per Santiago Diaz i Cano

A mi, què em passa?

«A mi què em passa?» és una selecció dels textos publicats en el blog «¿Me das un beso bonita?», que des de març de 2014 recull les vivències de Carme Morera escrites per sa mare, Tona Català. Al llarg de 90 pàgines descobrirem com és la vida de Carme contada amb grans dosis d’humor, però també de tendresa. Coneixerem les anècdotes més divertides, però també autèntiques lliçons de superació sense perdre el somriure, així com la mirada innocent però sense miraments de Carme davant fets de tota mena.

És un llibre que parla de la quotidianitat d’una xiqueta que va nàixer diferent, un recull de xicotetes històries que conten anècdotes de la vida de Carme: la relació amb els amics, germans i cosins, l’escola i institut, els scouts de Godella…, però també una altra quotidianitat que uns altres joves no han hagut de viure: hospitals, maquinària mèdica i l’agraïment al llarg del llibre als professionals de l’Hospital la Fe, entre d’altres.

Tot allò contat des del punt de vista de Carme, si bé lògicament hi ha un treball d’estil important per part de Tona Català i unes il·lustracions de Cristina Duran.

Les autores

Tona Català (Biar, 1964) és periodista. Va formar part de ll’equip de redacció de Canal Nou Ràdio en els seus inicis. Va treballar en el setmanari El Temps, TV3, Canal 9 i en diferents productores audiovisuals valencianes. A més, va fundar el digital Pica’m en 2009, i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació.

Carme Morera (València, 1999) és la filla de Tona la protagonista absoluta de «A mi, què em passa?». És una adolescent valenciana que, malgrat que no sap què li passa, tampoc li importa massa. Li agrada viure, riure i no callar-se ni una.

Cristina Durán (Valencia, 1970) és llicenciada en Belles Arts. El 1993 va obrir amb Miguel Ángel Giner LaGRUAestudio. Ha realitzat il·lustracions per a editorials com Andana, Anaya, Bromera, Itbook, Santillana, Planeta, Tandem o Teide. Pel que fa a còmic, ha publicat junt a Miguel Ángel Giner o amb altres autores els títols “Una posibilidad entre mil”, “La máquina de Efrén”, “Pillada por ti”, “Enjambre”, “Viñetas de vida”, “El siglo de oro valenciano” o “Cuando no sabes qué decir”.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.