DÉNIA Ondara Pedreguer Xàbia Centro Comercial Portal de la Marina
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Presentació del conte infantil ‘La fada viatjera del Museu del Joguet de Dénia’ de Roser Cabrera. XX Feria del Juguete Antiguo y de Coleccionismo de Papel -Dénia-

Cuando:
9 diciembre, 2017 a las 12:00
2017-12-09T12:00:00+01:00
2017-12-09T12:15:00+01:00
Donde:
carrer La Vía (a la altura del parc infantil, en la part de darrere del Museu del Joguet) Dénia
Precio:
Gratis
  • L’Ajuntament ha editat La fada viatjera del Museu del Joguet de Dénia, un conte infantil concebut per Roser Cabrera, amb il·lustracions de l’alumnat de Colors Acadèmica d’Art
  • Uns trenta expositors procedents de diverses ciutats espanyoles s’instal·laran en el primer tram del carrer Marqués de Campo el 9 de desembre amb motiu de la vintena edició de la Fira del joguet antic i de col·leccionisme de paper

El 9 de desembre se celebra la vintena edició de la Fira del joguet antic i de col·lecció de paper que organitza l’associació Amics del Joguet de Dénia amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

Uns trenta expositors procedents de diverses ciutats espanyoles s’instal·laran al primer tram del carrer Marqués de Camp, de 9:00 a 15:00 hores, amb l’objectiu d’intercanviar i vendre les seves col·leccions. La Fira del Joguet ja és una cita consolidada i ha aconseguit tindre prestigi nacional.

Es tracta d’una iniciativa enfocada a reunir a totes les persones interessades en joguets antics i de col·leccionisme, així com recuperar la història del joguet i la connexió dels xiquets amb els joguets.

Per això, a partir de les 10 hores en el segon tram de Marqués de Campo, majors i menuts podran participar en diferents jocs tradicionals, d’exterior i taula, coordinats pels alumnes del cicle formatiu d’animació de l’IES Històric Chabàs de Dénia. Així mateix, com a complement a l’iniciativa, es farà una visita guiada i gratuïta al Museu del Joguet amb un expert en guia, a les 11:00 hores.

Com a novetat, la Biblioteca Pública participa enguany en la Fira del Joguet amb la presentació del conte infantil La fada viatjera del Museu del Joguet de Dénia, ideat per Roser Cabrera, amb il·lustracions dels alumnes de Colors Acadèmiques d’Art i editat per l’Ajuntament de Dénia. L’activitat serà a les 12 en el carrer La Vía (a la altura del parc infantil, en la part de darrere del Museu del Joguet). Es farà entrega d’un exemplar a tots els xiquets assistents. S’ha fet una tirada de 1.500 exemplars del conte per donar-li’l a tots els alumnes de 2.º i 3.º de Primària dels col·legis de Dénia, Jesús Pobre i La Xara.

 

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.