DÉNIA Ondara Pedreguer Xàbia Centro Comercial Portal de la Marina
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Festa del Comerç: promocions, gastronomia, concerts, dansa, oci infantil… -Pedreguer-

Cuando:
14 octubre, 2017 a las 17:30 – 23:00
2017-10-14T17:30:00+02:00
2017-10-14T23:00:00+02:00

Els dies 14 i 15 d’octubre tindrà lloc la Festa del Comerç de Pedreguer 2017, on hi haurà una ampla representació del comerç local, que proposa promocions i descomptes per a la Festa durant el dissabte i  tot el diumenge.

A més de paradetes d’empreses, en la Fira també estaran representades les associacions locals. A més s’han programat nombrosos actes com concerts, cercaviles, actuacions de dansa, activitats infantils o gastronòmiques,  StreetFood amb foodtrucks, desfilades, exhicicions…

La Fira està organitzada l’ACEP, l’Ajuntament de Pedreguer i CREAMA, i la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial d’Alacant.

Programa d’activitats

Dissabte 14 octubre

A partir de les 17:30h: Stands d’empreses, amb exhibicions i venda de tot tipus d’articles amb descomptes únics, demostracions i altres activitats d’animació

18:00h: Cercavila de TRAGINERS COLLA DE DOLÇAINERS I TABALATERS

19:00h: Desfilada del Comerç als Pòrxens, dels comerços de Pedreguer: roba, complements, llenceria, electrodomèstics, pentinats, maquillatges… Amb actuacions del Estudio de Danza Patricia Senti.

En acabar la desfilada, tindrà lloc una Cordà infantil organitzada per l’Associació Coet i Corda, al C/ Mestre Serrano, i patrocinada per Pedro Cantó S.L., Esplai Oci Educatiu, Desinfecciones Ramiro i Riera Motor. (Per participar a la cordà cal dur ulleres, barret, guants i roba de cotó)

22:30h: Concert de LOS DONALDSON, a la plaça de l’Amistat.

Diumenge 15 octubre:

A partir de les 10:00h: Inscripció dels xiquets per al Torneig de Penals, organitzat pel Campus Gayà, als Pòrxens.

A partir de les 10:00h: Passejada en carro en ruta circular pels carrers Major, Lepant, Sant Roc i Sol.

A partir de les 10:00h, i durant tot el dia: Stands d’empreses i paradetes d’associacions locals, amb exhibicions, venda de tot tipus d’articles amb descomptes únics, demostracions i altres activitats d’animació

11:00h a 13:00h: Exhibició del Club de Tir amb Arc Arquers de Pedreguer, al pàrquing de l’Espai Cultural.

12:30h: Concert de la Banda de l’Escola de Música de Pedreguer, als Pòrxens.

17:00h: Actuació del grup de percussió KATUBA.

18:00h: Actuació del grup de Danses de Pedreguer, a la Plaça.

19:00h: Finals del Torneig de Penals, organitzat pel Campus Gayà, als Pòrxens.

I amb tot això, durant tot el dia: Exhibició de boixet per l’ASSOCIACIÓ DE LABORS TRADICIONALS (els Pòrxens), exhibició de gossos per VÍNCULOCANINO/AGILITY NALACAN de Pedreguer (c/ Major).

Durant les dos jornades

I durant tota la Festa del Comerç, hi haurà una ZONA GASTRONÒMICA amb TRUCK FOODS (plaça de l’Amistat), Inflables pels xiquets (c/ Ajuntament) i una zona d’esbarjo amb animals (c/ Major).

A més a més, per conjugar comerç i solidaritat, es convida als visitants a fer aportacions d’aliments a Càrites, que tindrà un lloc assignat als Pòrxens.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.