DÉNIA Ondara Pedreguer Xàbia Centro Comercial Portal de la Marina
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Exposició: ‘Cloenda 2017’ per L’Escola de Plàstica Experimental A. Vives -Gata de Gorgos-

Cuando:
7 julio, 2017 – 4 agosto, 2017 todo el día
2017-07-07T00:00:00+02:00
2017-08-05T00:00:00+02:00
Donde:
Casal de la Música de Gata , Gata de Gorgos
Precio:
Gratis
  • L’Escola de Plàstica Experimental A. Vives exposa CLOENDA, l’exposició que tanca el curs

Un any més aplegada la calor s’exposen al Casal de la Música de Gata els treballs dels alumnes de l’Escola de plàstica experimental A. Vives de Gata amb l’exposició Cloenda. Encara que el curs continua, l’exposició indica un parèntesi expositiu.

Al Casal s’exposen treballs pictòrics, fotografies, instal•lacions, objectes, etc amb sensibilitats que van des de l’intimisme, la denúncia, el mon oníric, al colorista expansiu o contingut, obres que parlen de records, de la bellesa de la natura, de la força dels cavalls, de la bellesa de la natura etc. Aquesta varietat no de bades conjuntament amb la forta càrrega experimental son dos de les característiques que dibuixen a esta escola veritable pilar de l’art contemporani a la Marina.

Hi ha treballs dels següents autors, Fina Gilabert, Juan Escolano, Pepa Espasa, Said ben Sal.lah, Mar Fornes, Isabel Soler, Genoveva Regidor, Helen Clements, Ana Climent, Empar Ecrivà, Pepa Caselles, Osvaldo Sánchez, Fauser, Joan Roselló, Blanca Hernando, Mónica Gómez, Mª José Cholbi, Mari Marí i Mª Isabel de Piero.

L’exposició romandrà oberta fins el 23 de juliol de dimecres a diumenge de 19 a 21h.

A més, L’Escola de Plàstica de Gata té prevista una darrera exposició d’intervencions al casc històric d’Ondara a partir del 4 d’agost.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.