DÉNIA Ondara Pedreguer Xàbia Centro Comercial Portal de la Marina
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Conferència del biòleg Joan J. Soto Ángel: “Els cnidaris a La Marina: propostes d’investigació”. I jornades de l’IROX -Xàbia-

Cuando:
19 febrero, 2016 a las 19:30 – 20:45
2016-02-19T19:30:00+01:00
2016-02-19T20:45:00+01:00
Donde:
Biblioteca de Duanes

Del 5 al 19 de febrer del 2016 es celebraran les primeres jornades de l’IROX, Institut de Recerca Oceanogràfica de Xàbia. En aquestes jornades tindran lloc tres conferències sobre diferents aspectes de la mar, en concret sobre pesca, arqueologia subaquàtica i litoral, i biologia marina.

5 de febrer

La primera conferència tindrà lloc el dia 5 de febrer, a les 19,30h., a la Casa del Pescador situada a l’entrada del recinte del port de Xàbia. La conferència es titula ¨AUTO-REGULACIÓ PESQUERA – LA ROCA DELS FELIUS¨ i estarà a càrrec de l’armador i vocal de Pesca de l’IROX, AMADEU ROS i TORRES, un mariner de família de mariners i calafats, que ens proposarà mesures a prendre per part dels pòsits de la Marina Alta per aconseguir un equilibri sostenible que millore l’estat actual de la nostra mar i la viabilitat futura de l’activitat pesquera.

12 de febrer

La segona conferència serà el dia 12 de febrer, a les 19,30h., al Museu Soler Blasco de Xàbia. La conferència ¨PATRIMONI LITORAL I SUBMARͨ a càrrec de XIMO BOLUFER, arqueòleg municipal i vocal de Patrimoni de l’IROX, ens explicarà l’estat actual del patrimoni marítim i litoral a les nostres costes així com projectes de recerca futura.

19 de febrer

La tercera conferència, que clourà les jornades, es celebrarà a la Biblioteca del Port de Xàbia el dia 19 de febrer, a les 19,30h. La conferència ¨ELS CNIDARIS A LA MARINA – PROPOSTES D’INVESTIGACIÓ¨ de JOAN J. SOTO ÀNGEL, biòleg per la Universitat de València i secretari de l’IROX, que ens explicarà l’estat dels Cnidaris a la Marina així com les nostres propostes de recerca.

Joan J. Soto Ángel és un dels autors del llibre Els nostres veïns submarins. Bestiari contemporani de la Mediterrània, publicada per Edicions 96. Podeu conèixer més detalls d’esta obra en este enllaç de LA MARINA PLAZA.

Joranes

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.