DÉNIA Ondara Pedreguer Xàbia Centro Comercial Portal de la Marina
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Concert de Miquel Pérez. Cicle de Guitarra -Xàbia-

Cuando:
18 mayo, 2017 a las 20:00
2017-05-18T20:00:00+02:00
2017-05-18T20:15:00+02:00
Donde:
Casa de Cultura de Xàbia
Precio:
Gratis

Dins del programa del Cicle de Guitarra de Xàbia 2017, el dijous dia 18 de maig actuarà el guitarrista de Dénia Miquel Pérez en la Casa de Cultura.

Miquel Pérez Perelló

Miquel Pérez Perelló comença els seus estudis de guitarra en Dénia, continuant-los a Alacant i Barcelona. Ha rebut classes de mestres com José Tomás, Carles Trepat, Manuel Barrueco, David Russell, Hopkinson Smith, Ignacio Rodes… Ha realitzat nombrosos concerts a Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Korea amb gran èxit. Ha estrenat per primera vegada a Espanya, amb la “Unió Artístic” de Denia l’obra “Conciertango Buenos Aires” del guitarrista Argentí Cacho Tirao.

Actua freqüentment amb les orquestres O.M.A. i l’orquestra Enrique Soriano. Ha impartit classes d’història de la música en la Universitat Miguel Hernández dins del projecte la Universitat de l’Experiència, així com en diversos conservatoris (Vic, Altea, Castelló …) i en els cursos de perfeccionament de “Vila de Teulada” i “Callosa d’Ensarrià”.

En l’actualitat resideix a València, és professor del Conservatori “Ciutat de Montcada” i combina la docència amb l’activitat artística. Habitualment col·labora amb el guitarrista Vicent Ballester amb qui edita el cd “Música Espanyola per a dues Guitarres”. Ha musicat el “Llibre de Dénia” de Vicent Andrés Estellés, amb la col·laboració del poeta Tomás Llopis, treball que compta amb el suport de l’Ajuntament de Denia. Ha realitzat l’espectacle poètic musical “Homer: l’Odissea”, també al costat de Tomàs Llópis. Des de 2016 forma part del grup que acompanyen Pep “Botifarra” i Pau Chàfer en la gira del disc A un home que ve del poble ningú fa abaixar la cara.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.