LA MARINA PLAZA

Mundo Marino dénia jávea excursiones nauticas
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dilluns, 12 març, 2018

Teulada impulsa el turisme religiós a través de la figura de Sant Vicent Ferrer

  • El 5 d’abril s’inaugurarà el Centre d’Estudis Vicentins, que albergarà una biblioteca amb bibliografia del sant i una sala d’exposicions que comptarà amb una col·lecció iconogràfica amb gairebé 300 escultures
  • Des del 3 de març el bisbe de Vannes, Raymond Céntene, i 44 pelegrins més han visitat la terra natal del sant valencià amb motiu de l’aniversari del sextcentenari de la seua mort a Vannes

El bisve de Vannes, Raymond Céntene, va visitar la localitat durant la seua peregrinació de les petjades de San Vicente Ferrer.

Teulada Moraira impulsa el turisme religiós. El municipi ha creat un centre d’estudis de Sant Vicent Ferrer amb el qual atraure religiosos, investigadors i pelegrins. El bisbe de Vannes, Raymond Céntene, va visitar la localitat durant la seua peregrinació de les petjades de Sant Vicent Ferrer. Des del 3 de març, Céntene i 44 pelegrins més han visitat la terra natal del sant valencià amb motiu de l’aniversari del sext centenari de la seua mort a Vannes.

En el seu pas per Teulada Moraira, el bisbe es va mostrar molt agraït per la calorosa rebuda i amb les autoritats municipals va visitar les obres del Centre d’Estudis Vicentins, espai que està ja ultimant els detalls perquè el 5 d’abril puga ser inaugurat. El centre acollirà una biblioteca amb bibliografia del sant i una sala d’exposicions que comptarà amb una col·lecció iconogràfica amb gairebé 300 escultures de Sant Vicent Ferrer, donada pel president de la comissió del sext centenari de la visita del sant a Teulada, Vicente Ramón Vallés Oller.

El centre se situarà en la casa on va viure la germana del sant, Constança Ferrer, hui de titularitat municipal, que a més està situada en el casc antic del municipi, declarat Bé d’Interès Cultural (BIC), de manera que la idea de l’equip de govern és, a més, potenciar i atraure visitants al centre de la localitat.

El 5 d’abril és també el dia que comença l’any jubilar de l’aniversari del sext centenari de la mort de Sant Vicent Ferrer a Vannes, i a Teulada Moraira se celebra el 225 aniversari de la construcció de l’ermita en honor al sant.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.