LA MARINA PLAZA

Baleària Dénia
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 17 novembre, 2017

Els usuaris d’Amadem participen en Aki Solidari

AMADEM, ONG PER LA SALUT MENTAL DE LA MARINA ALTA.

La btenda de bricolatge AKI d’Ondara ha organitzat un esdeveniment solidari durant les dues primeres setmanes de novembre, en el qual vam tindre la sort de ser elegits com a associació beneficiària de donatius i, sobretot, de la valuosa tasca d’informació i conscienciació que van fer tots els treballadors de la tenda, donant a conèixer l’associació i la tasca que fem en la comarca de la Marina Alta.

A més d’oferir-nos la possibilitat que els usuaris participaren en tallers formatius per adquirir nous coneixements sobre tècniques que ens resulten vàlides per al desenvolupament dels nostres tallers, ens van equipar algunes dependències de la Finca El Campell amb prestatgeries i cortines per poder organitzar el material del Taller d’Art i fer més acollidor aquest espai.

Valorem molt positivament aquesta iniciativa, la qual ens agradaria que servira d’exemple per a altres empreses. perquè es sumaren a aquest tipus d’activitats amb les associacions que sense ànim de lucre treballem per millorar la situació dels col·lectius més necessitats.

Esther Escrivà Monzó

Psicòloga i coordinadora d’AMADEM

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.