LA MARINA PLAZA

Mundo Marino dénia jávea excursiones nauticas
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimarts, 17 octubre, 2017

A Gema Estrela

OPINIÓ

ÁNGEL SERRANO ZURITA, cap de premsa del Club Esportiu Dénia.

Molts la tenen ja no criticada, sinó sentenciada i condemnada. Poc la coneixen o poc han volgut conèixer-la. Alguns per motius tan mesquins com evidents. Però es mereix més d’un article com aquest, alguna cosa més que una palmadeta en l’esquena quan guanyen els nostres i, per descomptat, alguna cosa més que un cabàs de paraules nècies, quan les coses van malament.

Si alguna cosa m’ha demostrat la meua curta estada com a cap de premsa del Club Esportiu Dénia, és que en les grades i els despatxos falta molta gent de cor, disposada a donar un colp de mà, com la que ja hi ha; però que, en realitat, el que passa és que sobren boquimolls, impresentables, persones amb males intencions i energúmens amb l’única intenció de sentir-se alguna cosa, ja que fora del Diego Mena no són ningú. Ni en sa casa, ni en els seus bars de referència, ni en els seus barris.

Gema, en primer lloc, és una mare coratge. Una dona que trau temps i es deixa la pell perquè el nostre Dénia estiga dalt. Un cor tan bell com la seua persona, que lluita fins a la sacietat, perquè tots ens sentim part del projecte: entrenadors, tècnics del club, jugadors, aficionats, etc. Només, per això, mereix tota la meua admiració i respecte, així com la de tots vostès.

A més d’un el que li falta és el grau de collons que d’ovaris a ella li sobra. Té un potencial humà increïble i, per mal d’alguns, pel meu gust massa, no té en ment parar.

És injust el que li fan, moltes vegades. Però… i com de fàcil és posar a caldo a una dona presidenta d’un club de futbol? Quasi que ho entenc, tenint en compte la covardia dels portadors de les boques que la insulten, vexen i menyspreen. I em fa riure, perquè no saben de quina pasta està feta.

Sincerament, asquerositat, repugnància i masclisme, davant l’elegància feta dona. Jo tinc clar per qui aposte… Vostè què tria?

 

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.