LA MARINA PLAZA

Mundo Marino dénia jávea excursiones nauticas
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dijous, 12 octubre, 2017

Benissa crea per primera vegada el seu propi pla d’ocupació per contractar persones amb dificultats de col·locació

  • El consistori destina inicialment 51.000 euros per a la contractació de sis desocupats que faran serveis municipals durant un període de sis mesos

L’Ajuntament de Benissa crea una oferta d’ocupació destinada a la contractació temporal de sis persones per a l’execució del Pla d’Ocupació Municipal. En aquesta convocatòria els treballadors o treballadores contractats faran serveis en el municipi per mitjà de treballs de recuperació, condicionament i millora dels espais de titularitat municipal.

L’Ajuntament de Benissa.

El pla respon a una de les prioritats de l’actual equip de govern i pretén contribuir a reduir les llistes d’aturats del municipi, especialment la composta per aquells col·lectius amb més dificultats d’accés al món laboral: desocupats majors de 40 anys.

Es tracta d’una iniciativa que no té precedents en aquest ajuntament i suposa una inversió pròxima als 51.000 euros. És una aposta ferma per estar al costat d’aquelles persones que pateixen a casa les dificultats per accedir a una feina, especialment aturats procedents del sector de la construcció de més de 40 anys d’edat i sense experiència prèvia en altres sectors.

Les activitats previstes dins d’aquest pla vindran determinades per les necessitats específiques de l’ajuntament i comptaran amb contractes d’una durada estimada de 6 mesos.

Cal recordar que a Benissa hi ha registrat un atur pròxim a 700 persones, la qual cosa obliga l’ajuntament a prendre mesures per tal de de seguir fomentant l’accés al món laboral d’aquest important número de veïns del municipi.

El termini per presentar les sol·licituds d’accés a aquest pla finalitza el 30 d’octubre d’enguany. Les sol·licituds s’han de presentar per registre d’entrada en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) situada en el carrer Pare Andreu, 21 baix o per seu electrònica a la web https://benissa.sedelectronica.es/. Entre altres disposicions, les persones interessades han d’estar inscrites com a desocupades en el Servei Públic d’Ocupació (SERVEF) i en l’agència de col·locació de Creama.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.