LA MARINA PLAZA

Mundo Marino dénia jávea excursiones nauticas
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dilluns, 4 setembre, 2017

Benissa frega la plena ocupació turística en agost

  • La localitat s’anota un 94,40% d’ocupació en el cas del lloguer de cases i apartaments i un 78,57% en el d’establiments hotelers

  • França, el Regne Unit, Alemanya i Bèlgica són els països de procedència de la majoria dels turistes internacionals

Les empreses d’allotjament turístic a Benissa disposen ja dels resultats dels nivells d’ocupació del mes d’agost i de la previsió per a setembre. Unes xifres positives i que indiquen el camí a seguir.

Per tipus d’allotjament, els de lloguer i hoteler són els que millors resultats d’ocupació han obtingut, amb un 94,40% i un 78,57%, respectivament. En tots dos casos, les dades superen amb escreix les previsions, que apuntaven a unes dades inicials del 93,22% i 77,14%.

La tipologia dels turistes de procedència internacional que s’ha allotjat en agost a Benissa ha sigut majoritàriament de França, Regne Unit, Alemanya i Bèlgica, i majoritàriament matrimonis de 30 a 50 anys amb fills, seguit de matrimonis sense fills de 30 a 50 anys. Els de procedència nacional han sigut majoritàriament de Madrid, Comunitat Valenciana i Catalunya, destacant els matrimonis amb fills de 30 a 50 anys, seguit de matrimonis sense fills de 30 a 50 anys.

Visites a la Tourist Info de Benissa.

La previsió per a setembre confirma unes dades d’ocupació del 49,78% per a l’allotjament en règim de lloguer i del 45,71% de l’hoteler. Les dues dades superen en tres punts les xifres del mateix període de l’any anterior.

Visitants a la Tourist Info

Les dues oficines de turisme de Benissa segueixen treballant a ple rendiment. Al llarg d’aquest passat mes d’agost, s’han atès a un total de 1.052 turistes/visitants, que han fet un total de 2.121 consultes. El 37,80% d’elles les van fer turistes nacionals procedents principalment de la Comunitat Valenciana, Madrid, Andalusia, Castella la Manxa, Aragó i Catalunya, i el restant 62,20% eren de turistes internacionals procedents principalment de França, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i Holanda.

La informació més sol·licitada és la referent a la informació local, Costa Blanca, rutes de senderisme, platges, festes i activitats culturals.

La majoria de les persones ateses eren excursionistes, és a dir, que estaven passant el dia a Benissa, seguit de turistes allotjats a Benissa, que havien triat com a modalitat principal l’allotjament en règim de lloguer de vacances i hoteler, seguit de vivendes de segona residència i, en menor mesura, cases de familiars/amics.

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.