LA MARINA PLAZA

Baleària Dénia
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 10 març, 2017

Gràcies Fran

PARTIT POPULAR DE DÉNIA

La campanya electoral del 2015 ens va permetre conèixer Fran als que no tenien encara el plaer de conèixer-lo. Durant tota la campanya ens va infondre moltíssim d’ànim i ganes de treballar i lluitar pel nostre projecte, com ha continuat fent durant estos gairebé dos anys, i com segueix fent a dia de hui.

Tindre a persones com Fran al teu costat és un luxe. És un home de grans virtuts que es creix davant l’adversitat, que no deixa de traslladar-te ànims, que t’empeny a tota hora a seguir endavant i, sempre, amb un somriure real i molt agradable, i sense res en personal en joc en el tema.

Fran ha pres una decisió complicada i difícil, molt difícil, però encertada, tenint en compte la seua situació familiar actual. I tot això ho ha fet amb una gran sinceritat, una enorme amabilitat i, deixant-nos-ho a tots ben clar, que podem comptar amb ell per a tot, i sense condicions.

La vida ens ensenya moltes coses i moltes vegades ens sorprèn amb situacions que no triem i que no entenem per què ens succeeixen. I, encara en estos casos, Fran ens ha donat una gran lliçó de valentia. Això demostra la grandesa que té com a persona i com a company.

Ens sentim molt afortunats de comptar en les nostres vides amb una persona així: alegre, sincera, molt noble, amb moltíssim coratge i que ens ompli d’ànims tots els dies. És un luxe que existisquen persones així en el món i, és un luxe i un privilegi, que una d’estes persones formi part de les nostres vides.

A través d’estes línies només volem deixar patent i clar que entenem perfectament la decisió que Fran ha pres. Les seues prioritats en este moment són i han de ser unes altres, especialment, la seua meravellosa família.

Ell sap que pot seguir comptant amb nosaltres per al que necessite, igual que nosaltres comptem amb ell. Trobarem a faltar tindre’l al nostre costat i, constantment, el seu somriure, la seua alegria, la seua forma de vore la vida, el seu enfocament en determinats temes, però sabem que seguirà creixent com a persona i ens farà créixer amb ell a tots els nivells.

És de ben nascuts ser agraïts i reconèixer tot el que Fran ens ha ensenyat des que va prendre possessió com a regidor en juny del 2015. I podem dir que tot el que ens ha ensenyat ha sigut molt, moltíssim.

Li desitgem tota la sort del món en esta nova i complicada etapa de sa vida que, segur, que els porta a ell i tota la seua família, a bon port.

Per tot això i molt més, gràcies Fran,

Els teus companys del Partit Popular de Dénia.

Deixa el teu comentari

Classificat: , , ,
Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.