LA MARINA PLAZA

Viu la Paqua a Benissa 2018
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 10 març, 2017

Comencen els talls de carrers per les Falles de Dénia

  • La treta de monuments de les comissions falleres provoca restriccions al trànsit en molts carrers de la capital comarcal a partir d’este dissabte

Les Falles de Dénia comencen a eixir al carrer i això obliga a tallar diversos carrers de tota la ciutat. A partir d’este dissabte dia 11 de març, moltes comissions falleres preparen la ‘plantà’. La Policia Local de Dénia ha fet pública la relació de carrers i dies que seran tallades:

C / MARQUÈS DE CAMP ES TANCARÀ AL TRÀNSIT A LES 15:00 HORES DEL DISSABTE DIA 11 DE MARÇ.

1 – FALLA OEST: dissabte dia 11 de març a les 16.00 h, es tallarà el trànsit en els accessos a la Plaça Valgamediós, per muntatge de la falla, tallant al trànsit els següents carrers: Av. Gandia-Av. Castelló; c/Benitatxell-Ronda Muralles; Av. Gandia-Av. València; c/Major -Valgamediós. El trànsit estarà obert en el c/Abu Zeyan, av. Castelló i Ronda Muralles.

2 – FALLA PORT ROTES: dissabte dia 11 de març a les 15.00, es tallarà el trànsit en l’últim tram de Marqués de Campo i zona de la Creu Roja; c/Sandunga-c/La Mar i Esplanada Cervantes part interior-c/La Mar El trànsit podrà transcórrer per l’Esplanada Cervantes en el c/La Mar i per c/Calderón a c/Temple Sant Telm.

3 – FALLA CAMP ROIG: dissabte dia 11 de març a les 08:00, es tallarà el trànsit al c/9 d’Octubre des del d/Mestre José Moncho fins al c/Federico García Lorca. El trànsit estarà obert en el c/Mestre Jose Moncho i en l’Avd. Hnos. Maristes.

4 – FALLA SALADAR: diumenge dia 12 de març a les 08.00h, es tallarà el trànsit a les cruïlles següents: c/Diana-Patricio Ferrándiz; c/Diana-c/Calp; c/Diana-c/Benissa; Passeig Saladar-c/Carlos Sentí; Passeig Saladar-Sertori. El trànsit estarà obert en el c/Carles Senti, direcció c/Calp o Av. Marquesat i el c/Patricio Ferrándiz també en el tram que ens ocupa.

-Per actes en el c/Calp, es tallarà des de les 19:00 del dia 16 de març fins al dia 19 de març.

5 – FALLA CENTRE: diumenge 12 de març a les 08:00, es tallarà el trànsit a les cruïlles següents: accessos a la Glorieta al c/Ramón i Cajal i c/Vte. Andrés Estellés amb c/Colom. El trànsit estarà obert en el c/Pare Pere cap al c/Ramon i Cajal.

6 – FALLA CAMPAMENTS: dilluns dia 13 de març a les 08.00h, muntatge de la falla a l’Av. València, per tant es realitzaran els talls de trànsit següents: Av. València-Abu Zeyan; Av. Alacant-c/Mallorca i Av. València-Av. Gandia (només residents). El trànsit estarà obert em el c/Abu Zeyan, av. Castelló i l’av. Miguel Hernández.

7 – FALLA PARIS PEDRERA: dilluns dia 13 de març a les 15.00h, es tallarà el trànsit al c/Patricio Ferrándiz, des de la Plaça Jaume I fins al c/Cartagena, i el c/Sagunt des del passeig del Saladar fins al c/Senija. El trànsit estarà obert en el passeig del Saladar, Plaça Jaume I i Av. Alacant-Arxiduc Carles.

8 – FALLA BAIX LA MAR: dilluns dia 13 de març a les 15.00h, es tallarà el trànsit al c/Doctor Fleming-Ronda Muralles i rotonda Miguel Hernández-carretera Marines i el c/Sanchis Guarner des del c/Senieta fins al c/Doctor Fleming. El trànsit estarà obert en la Ronda Muralles, sentit centre urbà, i l’Av. Miguel Hernández.

9 – FALLA DARRERE: dimarts dia 14 de març a les 08.00h, muntatge de la falla al carrer Miraflor, es tallaran al trànsit els següents carrers: c/Sant Roc-c/Miraflor; Av. Miguel Hernández-c/Miraflor; c/Xàbia-Atzúvia i c/Xàbia-c/Llíber. El trànsit estarà obert en la Ronda Muralles i av. Miguel Hernández.

10 – FALLA DIANA: dimecres dia 15 de març a les 07:00, muntatge de la falla en el c/Pintor Llorens. Es tallarà el trànsit a les cruïlles següents: c/Pintor Llorens-passeig Saladar; c/Pintor Llorens-avd. Marquesat. El trànsit estarà obert en el passeig Saladar i Av. Marquesat direcció al c/Pintor Llorens-Av. Joan Fuster.

11 – FALLA ROQUES: dimecres dia 15 de març a les 10.00h. es tallarà el trànsit en les cruïlles següents: Av. del Cid – c/Benicadim; Av. Del Cid-c/Beniatlà, c/Sant Narcís-c/Nou. El que afectarà als carrers Sant Francesc, Stma. Trinitat, Sant Vicent de la Roqueta, Guant i Beniatlà. El trànsit estarà tallat en la pujada al castell fins a finalització de les festes falleres.

PRIMER GRUP MARINER: dissabte dia 11 de març a les 08.00 h es tancarà al trànsit la plaça Pere Eiximen d’en Carròs

SEGON GRUP MARINER: dimecres dia 15 de març a les 08.00h, es tancarà al trànsit la plaça Marina Alta.

LA JUNTA LOCAL FALLERA realitza el muntatge de la seua falla, en el carrer La Mar, davant de la plaça del Consell, el dijous dia 16 de març.

Cal tenir en compte que a les 20.30h del dia 18 de març, es dispararà una mascletà a la plaça Jaume I, per la qual cosa es tallaran el trànsit els accessos a la plaça durant la preparació i celebració de la mateixa.

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.