LA MARINA PLAZA

Viu la Paqua a Benissa 2018
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 15 febrer, 2017

La fèrria fermesa d’Electra davant els seus torturadors, en la Seu Universitària de Benissa

  • L’aula de Teatre Clàssic de la UA representa la immortal obra de Sòfocles

La vida d’Electra pateix un colp fatal quan son pare Agamèmnon, rei de Micenes, és assassinat per la seua dona Clitemnestra i la seua amant. Després del crim, Electra, tement per la vida del seu germà menor, Orestes, decideix posar-lo a càrrec d’un home de confiança perquè el trega del regne. Des de llavors, Electra no deixarà de plorar la mort de son pare al mateix temps que denuncia els autors del crim, rebent tota classe de tortures i maltractaments. La seua determinació és fèrria, però han passat quinze anys, i l’esperança que Orestes torne de l’exili a consumar la seua venjança comença a esvair-se.

Esta història, tot un testimoni de principis i valors escrita fa gairebé 2.500 anys però el missatge de la qual està revestit d’una gran actualitat, és el que s’explica en Electra de Sòfocles, una obra de teatre clàssic dirigida i adaptada per Ricardo Arqueros i representada per l’Aula de Teatre Clàssic de la Universitat d’Alacant.

L’actuació tindrà lloc este dijous 16 de febrer a les 12:00 hores en la Seu Universitària de la Marina a Benissa. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.