LA MARINA PLAZA

Baleària Dénia
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dijous, 9 febrer, 2017

Una galeria de Xàbia en el cor de Madrid

  • Isabel Bilbao i Óscar Bento, arrelats en la Marina Alta des del 1989, obrin en el Passeig de l’Art madrileny un nou espai expositiu, B & B Art Contemporani

Art amb arrels de Xàbia en el centre de Madrid. Divendres que ve dia 10 de febrer, a partir de les 18 hores, s’inaugura a Madrid un nou espai expositiu B & B Art Contemporani, en el Carrer de Zorrilla número 25, en un dels vèrtexs del triangle del Passeig de l’Art madrileny.

B & B Art Contemporani és una nova aposta d’Oscar Bento i la seua esposa, la galerista Isabel Bilbao, que dirigeix ​​IB Isabel Bilbao – Galeria d’Art, oberta a Xàbia el 1989 i que va operar també com a galeria a Berlín de 2007 a 2010, conservant un espai expositiu fins a novembre de 2016.

Dedicada a l’Art Contemporani, la nova galeria de la capital espanyola s’inaugura amb l’exposició VI I XOCOLATE, l’última sèrie d’Oscar Bento, que estarà exposada fins al 30 d’abril. Obres de José Portilla, José Arias i altres artistes de referència d’IB Galeria s’aniran incorporant al llarg d’els pròxims mesos al costat de nous valors del panorama plàstic actual.

La nova galeria té vocació internacional, com sempre ha concebut la seua direcció, «que una vegada més posa a disposició del públic amant de l’art tota la seua il·lusió i la seua experiència».

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.