LA MARINA PLAZA

Baleària Dénia
Periodisme, passe el que passe

Marinalia, el centre comercial on-line de la Marina, premiat pel seu caràcter innovador

  • La Fundació Empresa Universitat d’Alacant (Fundeun) va atorgar el passat dia 29 de juny els Premis Noves Idees Empresarials a 10 empreses de la província d’Alacant, entre les quals s’hi troba Marinalia
  • Marinalia és un web on residents i visitants de la Marina Alta i Baixa poden trobar plans d’oci, bellesa i salut, esportius i gastronòmics oferits per diferents empreses de la comarca
Marinalia-premio-empresa-diversificadora

Les creadores de Marinalia recollint el Premi Noves Idees Empresarials. Foto: Marinalia

Com cada any per estes dates, el Castell de Santa Bàrbara d’Alacant és l’espai escollit per a celebrar la gala de lliurament dels Premis Noves Idees Empresarials de la província d’Alacant, que atorga la Fundeun (Fundació Empresa Universitat d’Alacant). Va ser el passat dimecres 29 de juny quan autoritats institucionals i de la Universitat i representants del teixit empresarial i de la societat alacantina van acompanyar a les 10 idees empresarials premiades en la XXII edició d’estos guardons.

La gran sorpresa per a la Marina Alta? Marinalia, el centre comercial on-line de la comarca que ofereix plans d’oci i bellesa a residents i visitants de la Costa Blanca, va ser una de les guardonades per la Fundeun pel seu gran treball d’innovació i per fomentar el turisme i el comerç local de la Marina Alta. Se li va atorgar el premi Diputació Provincial d’Alacant al millor projecte diversificador amb una dotació de 3.000 euros i un trofeu.

Al costat de les altres nou empreses premiades -Moskito Wear, Carta Interactivapp, Insect Side SL, Piot, Propur Go!, Wineland, Biopina, Godreamsvr i Oiko Tec-, Marinalia va rebre el reconeixement de més de dos centenars d’autoritats institucionals i acadèmiques, així com de representants empresarials.

El president de Fundeun, Iván Sempere, va destacar que l’objectiu dels guardons és “fomentar una actitud emprenedora amb criteris d’innovació, diversificació i viabilitat i, sobretot, unir a tots els que podem contribuir a que aflore el talent de persones formades en la universitat i en centres educatius d’FP que tenen molt a aportar per a la creació d’ocupació i riquesa”.

Marinalia, el teu centre comercial on-line de la Marina

El teu centre comercial on-line de la Marina. Este és el seu lema. Però, quins són les seues claus per a l’èxit? L’empresa va ser creada amb il·lusió en les acaballes del 2014 per dos joves emprenedores alacantines, l’objectiu e les quals era fomentar el xicotet comerç i el turisme de la Costa Blanca. Per això, van idear esta web on residents i visitants de la Marina Alta i Baixa poden trobar plans d’oci, bellesa i salut, esportius, gastronòmics i un gran etcètera.

Marinalia posseeix un gran atractiu per a comerços locals i empreses de tots els sectors de l’oci i serveis com aparador web on exposar i vendre els seus serveis o productes. A més, funciona com una eina de màrqueting en línia, ja que aconsegueixen que les empreses que en formen part augmenten significativament la seua cartera de clients i aconsegueixin un posicionament en Internet dels seus productes i de la seua marca.

Per si això fóra poc, Marinalia també compta amb un blog, on els seus col·laboradors escriuen sobre moda i tendències, gastronomia, esports, activitats i esdeveniments que se celebren al voltant de tota la Marina.

Fundeun, oportunitats per a emprenedors

Fundeun és una institució cultural docent, al front de la qual està el seu president, Ivan L. Sempere, qui actua amb el suport d’un patronat composat actualment per 90 empreses, organitzacions i institucions. Entre les missions de Fundeun destaca el seu compromís de fomentar la creació d’empreses entre universitaris i el desenvolupament d’iniciatives que estreten la relació entre empresa i universitat.

1467819407_473996_1467822332_noticia_normal

Tots els guardonats per Fundeun. Foto: Fundeun.

Gràcies a la seua iniciativa, els guanyadors dels Premis Noves Idees Empresarials tenen en les mans una ajuda econòmica i un pla d’empresa supervisat que poden emprar com a base per a convertir els seus projectes en empreses amb possibilitats d’èxit. Compten a més amb un premi que avala el reconeixement del mon de l’empresa i la universitat. Les idees guanyadores han sigut escollides per un jurat format per empresaris i acadèmics que han valorat principalment la innovació i la viabilitat dels projectes.

Els Premis Noves Idees Empresarials és un dels certàmens de reconeixement de la tasca emprenedora més veterà a Espanya. En 22 anys han passat per este certamen 1.309 projectes empresarials i s’han repartit més de 423.400 euros en premis. Este any s’han presentat al certamen 55 idees empresarials, de les que n’han resultat premiades deu.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.