LA MARINA PLAZA

Viu la Paqua a Benissa 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: jueves, 16 marzo, 2017

ExpoNinot Colorets 2017

Com molts sabreu, en Colorets hem estat treballant la festivitat de les Falles durant els dies de Març. Ens hem endinsat en aquest món i hem apropat als més menuts els trets característics més significatius de les Falles.

El equipo docente de CEI Colorets, en el patio de lal centro.

Després de dies de rebre visites en el cole, visualitzar imatges, escoltar música fallera, observar la indumentària, etc., el passat dimecres vam posar punt i final al nostre projecte amb la festa de Falles, en la que per una vesprada, vam convertir el nostre centre en tot un museu faller amb l’exposició dels ninots que havien realitzat els nostres xiquets i xiquetes junt a les seues famílies en casa. Quin nivell!! Hi vam trobar autèntiques obres d’art.

La visita a la falla infantil del distrito Saladar.

Acompanyats per la dolçaina i el tabalet, familiars i amics, junt als més menuts i els seus profes, van pegar una volta per l’expo ninot Colorets 2017. En acabar, Isabel, va fer entrega dels guardons als millors ninots de cada classe, i com no, també va entregar els banderins als tres millors ninots de tot Colorets.

Després, vam berenar tots junts bunyols amb xocolate i vam anar fent una cercavila amb la dolçaina i el tabalet fins la Falla Saladar, on els màxims càrrecs ens van rebre i ens van ensenyar de primera mà el seu monument infantil. Moltes gràcies un any més.

Com tota festa fallera, vam voler acabar aquest projecte amb una gran ‘globotà’ en el pati del nostre centre durant el mati del dijous 16 de Març, posant així punt i final al nostre projecte i donant l’inici a les Falles en Dénia.

Enhorabona als guanyadors!! I moltíssimes gràcies a totes les famílies per participar, de veritat que ens deixeu en la boca oberta!!

Deja tu comentario

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.