LA MARINA PLAZA

Viu la Paqua a Benissa 2018
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: lunes, 6 marzo, 2017

Ja estem en Falles!

Equip ecucatiu CEI COLORETS

Tal i com van cridar les Falleres Majors de Dénia, Inés Alacreu i Mar Cabrera, els nostres amics i fallers, Coloret i Coloreta també ho van fer el passat divendres en Colorets. I es que, des de les emblemàtiques Torres de Serrans, les nostres mascotes anuncien a tots els xiquets i xiquetes de Colorets que JA ESTEM EN FALLES!!

I així comença el projecte de les Falles en la nostra escola, amb la tradicional cridà i com no, amb la visita de les Falleres Majors de Dénia 2017, Inés Alacreu i Mar Cabrera, acompanyades pel president de la Junta Local Fallera, José Antonio Monsonís, i el vice-president, José Antonio Moya.

Tots els anys, aquesta visita la rebem amb molta il·lusió i expectació, doncs el nostre cole es plena de color amb l’arribada de les regines engalanades amb el seus tratges de valenciana, donant llum i color allà per on desfilen.

Melani Ivars, fallera major de Saladar i integrant de l’equip educatiu de Colorets.

Tots els nostres xiquets i xiquetes estaven asseguts en el menjador esperant la seua arribada. En veure-les les seues cares es van plenar d’alegria i il·lusió. Hem conegut la indumentària fallera de ben a prop!! Que sort tenim!!

Però a més, no sols hem contat amb la visita de les Falleres Majors de Dénia. En Colorets tenim moltíssima sort, doncs la nostra profe Melani és la Fallera Major de la Falla Saladar enguany, i també ens ha contat moltes coses sobre el seu regnat. A banda, li sumem el gran orgull de comptar amb la nostra gran família amb la mamà de Valeria, Sandra Muñoz, Fallera Major de València 2012, qui no va dubtar ni un segon en sumar-se a la visita per poder participar junt als nostres xiquets en aquest nou aprenentatge.

Agraïr un any més la col·laboració de la Junta Local Fallera de Dénia, per fer possible dies com aquest. També a Sandra, per estar sempre disposta a participar en les activitats que preparem i compartir en nosaltres la il·lusió depositada en elles.

A tots, i en especial a la nostra estimada Melani, us desitgem les millors falles.

Un abraç.

Deja tu comentario

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.