LA MARINA PLAZA

Mundo Marino dénia jávea excursiones nauticas
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: viernes, 30 diciembre, 2016

“Bressols de mans”, felicitació de Cap d’Any [Vídeo]

PEPA GUARDIOLA, escriptora.

Ja hi som amb un peu a Cap d’Any!

2016 ha sigut per a mi un any especial, els seus dies m’han regalat dos de les millors joies de la meua vida, una néta i un nét.  Així és que he adquirit la categoria d’àvia per partida doble.  Com no vull posar-me “bavosa” no entraré en detalls sobre les dolces sensacions que tal estat implica. Iaios i iaies m’entenen, per tant no faré goleta a les persones que no ho són.

Com haureu suposat els qui em coneixeu, la tarja felicitadora de 2017 està centrada en les emocions de l’augment familiar, fent-les extensives a totes les amistats amb independència de l’estat i la descendència que pugueu o no tenir. Perquè els xiquets i les xiquetes que venen al món ens pertanyen un poc a tots els éssers humans i tenim l’obligació de cuidar-los, la responsabilitat de proporcionar-los una terra acollidora, i el plaer de gaudir conjuntament la PAU que és precís aconseguir. 

Amb aquesta esperança us faig aplegar la meua felicitació.

Feliç i acollidor 2017.

 

Etiquetas: ,
Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.