LA MARINA PLAZA

Mundo Marino dénia jávea excursiones nauticas
Periodismo, pase lo que pase
Publicado: lunes, 9 febrero, 2015

Dia de la Pau al CEI Colorets de Dénia

Com cada any, durant una setmana rebem una visita molt esperada per tots nosaltres. Pau, un colom de blanc plomatge, ens visita per tal de commemorar el dia de la pau i la no violència.

Pau viatja cada Gener fins el patí de Colorets per passar una setmana amb tots nosaltres i ensenyar-nos la importància d’aquest dia.

IMG-20150130-WA0008Durant tota la setmana l’hem cuidat d’allò més bé. Junt als nostres xiquets i xiquetes li hem donat de menjar i de beure tots els dies, hem jugat amb ell, li hem contat alguna que altra coseta i fins i tot, alguna vegada ens contestava amb el seu so!

Finalment, el divendres 30 de Gener, amb motiu de la commemoració del Dia de la Pau i la no violència, per la vesprada vam obrir les portes de la gàbia de Pau i el vam llançar a volar en un petit acte que vàrem realitzar en el patí del nostre centre.

[nggallery id=511]

D’aquesta manera ens vam acomiadar de Pau fins l’any que ve, ja que l’esperem en els braços ben oberts.

Volem compartir en tots vosaltres un poema que ens ha fet arribar Llum, una xiqueta de 3 anys de l’aula de Corets, que ens va portar el divendres i que està escrit per son pare, Francesc Ramón, i diu així:

“Un colom de blanc plomatge
solca avui cels nítids.
Duu branca d’olivera
al seu bec.
Un colom
que obri les seves ales
per recordar-nos
que volem
i hem de
viure en PAU”

LLUITEM TOTS JUNTS PER UN MÓN JUST, LLUITEM PER LA PAU!!

Deja tu comentario

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.