Feslalí Alcalalí en Flor
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Teatre infantil: “Lil·liput” per Horta Teatre -Dénia-

Cuando:
26 marzo, 2017 a las 12:00
2017-03-26T12:00:00+02:00
2017-03-26T12:15:00+02:00
Donde:
Teatre Auditori Centre Social
Precio:
Gratis

Diumenge 26 de març a les 12 hores, al Teatre Auditori Centre Social de Dénia, la companyia valenciana Horta Teatre representarà l’obra “Lil·liput”. Música, poesia i humor construeixen un viatge que incideix en valors com una actitud responsable cap el medi ambient.

Recomanat a partir de 3 anys.

Durada: 45 minuts. En valencià.

Entrada lliure limitada a l’aforament del local.

Lil·liput

Lil·liput és un espectale que bareja la música en viu i el teatre visual per a recrear un viatge fascinant a un món diferent i diminut: Lil·liput. Una illa habitada per gent xicoteta, però amb grans idees i cusiosos comportaments.

El protagonista d’aquesta historia és un Gulliver modern que viatja per tot el món àvid de viure noves experiències. Mentre els viatgers normals se’n van amb maletes plenes de coses, el nostre protagonista les porta buides i les torna plenes d’objectes que no es compren en cap botiga de souvenirs. D’una d eles seues aventures, la que va viure a Lil·liput, s’ha endut moltes cosetes i alguna que altra sorpresa.

Dramatúrgia/Creació Escènica i Sonora: Roberto García

Intèrprets/Performers:Pau Blanco, Roberto García i el públic

 

.

L’Horta Teatre

L’Horta Teatre és una companyia amb 41 anys de presència al panorama teatral. Aal llarg d’aquests anys, ha produït més de 30 espectacles destinats al públic infantil i adult.
 
Una de les seues característiques fonamentals ha estat l’aposta per autors contemporanis espanyols, entre uns altres, Ferran Torrent, Carles Alberola, Pascual Alapont, Rodolf Sirera, Eduardo Zamanillo, Ximo Llorens, Manolo Molins, Juan Pablo Mendiola, Roberto García, Pau Pons, Sergio Martínez, etc. Són nombrosos els premis obtinguts per L’Horta Teatre al llarg de quatre dècades.
 
Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.