Benissa Fira i Porrat 2018
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Teatre: ‘Carinyo’ per la Cia. Pérez&Disla amb Mireia Pérez i Sergio Caballero -Dénia-

Cuando:
27 enero, 2018 a las 20:30
2018-01-27T20:30:00+01:00
2018-01-27T20:45:00+01:00
Donde:
Teatre Auditori del Centre Social, Dénia
Precio:
10 euros

Dissabte 27 de gener, al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia, la Cia. Pérez&Disla representarà ‘Carinyo’, dirigida per Jaume Pérez i interpretada per dos destacats actors de l’escena valenciana, Mireia Pérez i Sergio Caballero, que es basa en un text de Juli Disla.

Recomanada per a adults. En valencià.

Entrada: 10 € en taquilla dos dies abans de 19 a 21 h i el mateix dia dos hores abans.

‘Carinyo’

El muntatge amb dramatúrgia conjunta de Juli Disla i Jaume Pérez i també dirigit per aquest últim no tracta sobre el fracàs o el triomf de l’amor sinó de compartir el temps amb algú. Els dos actors amb una escenografia nua i un text potent fan reflexionar des de l’humor sobre la vida i les relacions, no sols de parella, sinó d’amistat, socis d’una empresa… en definitiva, sobre les relacions humanes.

Sergio Caballero i  Mireia Pérez habiten un espai comú, un espai en el qual comparteixen un projecte que van iniciar molts anys enrere i que és la seua bombolla. És esta bombolla la que els manté units i els protegeix però també la que els aïlla, la que els conté i els tanca en ells mateixos, tallant vincles amb el món exterior. A l’obra els dos actors estan dins d’un cercle “perque quan s’ acaba podria tornar a començar” tal i com explica Mireia Pérez protagonista de l’espectacle.

Carinyo és el quart muntatge de la companyia valenciana, que va sorgir al 2011 a partir d’Expuestos. Li van seguir La gente, peça amb la qual van aconseguir ser finalistes als Premis Max de 2014, dins la categoria de millor autoria revelació i El hombre menguante, amb la qual han girat per diferents ciutats de l’estat, Mèxic i Xile.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.