Benissa Fira i Porrat 2018
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Teatre benèfic: ‘Ací no paga ni Déu’ per Voramar Teatre -Ondara-

Cuando:
23 septiembre, 2017 a las 22:00
2017-09-23T22:00:00+02:00
2017-09-23T22:15:00+02:00
Donde:
Auditori Municipal. Ondara
Precio:
5 euros

Dissabte 30 de setembre, a les 22.00 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara, la companyia Voramar Teatre d’Els Poblets, representarà ‘Ací no paga ni Déu’ del dramaturg italià i Premi Nobel de Literatura Dario Fo.

L’obra està adaptada i dirigida per Mª Àngels Moncho i intepretada per Amparo Mas, Maria Gràcia Garcia, José Antonio Vaello, Pep Marí, Antonio Pérez i Baltasar Vives Gavilà. El muntatge s’ha realitzat en homenatge al  fundador del grup, Lluís Mas Orpi, “El Poll”

Entrada: 5 euros a benefici de l’Associació Contra el Càncer d’Ondara.

‘Ací no paga ni Déu’

Què fa un cabàs ple de queviures en una casa com aquesta on el menú únic consta de sopa de menjar de canari amb cap de conill congelat? Es poden intercanviar embarassos sense cap intervenció mèdica? Pot resultar embarassat de rebot un guàrdia civil amb bigot? Tot açò i més li ho aclareix, o li ho embolica més, aquesta obra, perquè quan la fam ens obliga…

L’obra se centra en les dificultats de dues mestresses de casa humils, Antonia i Margherita, a arribar a fi de mes en una conjuntura d’inflació descontrolada. Cansades de la situació, decideixen rebel·lar-se contra el sistema desvalisant un supermercat del que es porten sense pagar tota les mercaderies de les quals són capaces. Una vegada a casa es plantegen què fer amb el botí, amb temor a la reacció de Giovanni, el marit d’Antonia, un acomodat membre del Partit Comunista Italià. Finalment, Antonia tracta de persuadir al seu marit perquè també ell es rebel·le contra l’autoritat.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.