Feslalí Alcalalí en Flor
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Taller de teatre. “Primavera Artística” -Orba-

Cuando:
2 junio, 2017 a las 19:30
2017-06-02T19:30:00+02:00
2017-06-02T19:45:00+02:00
Donde:
Orba
Precio:
Gratis
  • Les activitats es realitzaran entre abril i juny i són de caràcter gratuït.

L’Ajuntament d’Orba acaba de fer públic el cartell de la Primavera Artística, una programació que es realitzarà durant els mesos de primavera, des d’abril fins a  juny, on tota aquella gent que vulga apuntar-se podrà gaudir gratuïtament de cursos de fotografia, fang i teatre.

Durant el mes d’abril es realitzarà el taller de fotografia, on es treballarà la fotografia amb càmera rèflex, des de la teoria fins a la pràctica i finalitzarà amb la composició d’una exposició per a la Casa Senyoria amb les millors fotografies. El Taller de Fang es realitzarà durant el mes de maig i tractarà sobre la fabricació de peces i la realització de socarrats i esmaltats. Per últim, en Juny tindrà lloc el Taller de Teatre on s’aprendran diferents tècniques orals i corporals, així com improvisació teatral.

Segons ha explicat el regidor Guillem Marhuenda, responsable de l’organització, La Primavera Artística “pretén, com ja hem fet en diverses ocasions, que la cultura i la formació siga gratuïta sempre que siga possible en el nostre poble i sense deixar de banda la qualitat; tots els cursos seran impartits per professionals dels respectius sectors. Volem que els habitants d’Orba estiguen orgullosos de tot el que es fa en el seu poble”.

Amb aquests cursos l’equip de govern vol augmentar el contingut i l’oferta cultural de l’agenda d’Orba, així com fer memòria de la història local tractant un tema tan important per al poble com és el fang. Però la idea principal d’aquests tallers és que “la gent gaudisca al màxim del seu temps lliure”.

Tots els tallers són gratuïts. La gent podrà inscriure’s en cultura@orba.es indicant: Nom, Cognoms, Telèfon, Població i taller o tallers en què es vol participar.

Els tallers estan indicats per a majors de 16 anys i des de l’Ajuntament es recorda que en cas de cobrir les places es tindrà preferència a aquella gent empadronada en Orba i l’orde d’inscripció.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.