Feslalí Alcalalí en Flor
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Sainet: Valentes i Positives presenten “Classes de Ballet” i “Clínicas d’arreglos” -Ondara-

Cuando:
28 abril, 2017 a las 22:00
2017-04-28T22:00:00+02:00
2017-04-28T22:15:00+02:00
Donde:
Auditori, Ondara

Valentes i Positives, el grup de teatre format per una trentena de dones de Pedreguer que han patit càncer, torna als escenaris esta temporada. Esta companyia singular va sorgir ara fa un any amb un doble objectiu, difondre el missatge positiu, a través del teatre, que és possible vèncer esta malaltia i, a més, recaptar fons per a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

La història de superació que exemplifiquen les dones que integren Valentes i Positives tindrà continuïtat esta temporada amb els dos sainets, Classes de ballet i Clínica d’arreglos, que s’estrenaren el passat mes de febrer a Pedreguer amb notable èxit de public. 

Teatre per a lluitar contra el càncer

Després de mesos d’assajos dels sainets Ai senyor, senyor, quina parella de Dues i Artistes en la família, el grup va realitzar la seua primera actuació el 16 de gener de 2016 en l’Espai Cultural de Pedreguer, tot un èxit, tant ja que es van esgotar les entrades, el que les va portar a organitzar dues funcions més a principis de febrer en la localitat amb el mateix resultat, també es va penjar el cartell de no hi ha bitllets. Posteriors representacions durant la primavera de 2016, al Ràfol, Benissa i Parcent van permetre recaptar un total de 8.000 euros, que van lliurar a l’AECC per a lluitar contra la malaltia.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.