Benissa Fira i Porrat 2018
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Presentació del llibre de relats ‘Entre dones’, obra de 10 escriptores -Pedreguer-

Cuando:
26 mayo, 2017 a las 20:00
2017-05-26T20:00:00+02:00
2017-05-26T20:15:00+02:00
Donde:
Casa Municipal de Cultura, Pedreguer
Precio:
Gratis

Divendres 26 de maig, a la Casa Municipal de Cultura de Pedreguer, es presentarà el llibre de relats “Entre dones”, un recull de 10 escriptores del panorama actual: Raquel Ricart , Núria Cadenes, Isabel Canet Ferrer, Carme Manuel, Pepa Guardiola, Isabel García Canet, Lliris Picó, Mercè Climent, Anna Maria Moner i Maria Josep Escrivà.

En l’acte intervidran: Júlia González Maillo, presidenta de la Xarxa de Dones de la Marina Alta; Raquel Ricart i Pepa Guardiola, escriptores; i Àfrica Ramirez, editora.

És la primera vegada que s’edita un recull de relats des d’una visió femenina actual escrit únicament per escriptores. L’obra està prologada per una experta en literatura de dones, Maria Lacuesta.

Els contes inclosos ofereixen una variadíssima gamma temàtica difícilment sintetitzable. Les seues autores son dones de diferents edats, de diferents estils, amb trajectòries ben diverses i que, excepte alguns binomis, no es coneixien entre elles. Però si hi ha un tret que caracteritza aquesta nòmina d’escriptores, és la seua heterogeneïtat i, amb ella, la riquesa deis seus interessos literaris.


.

 

 

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.