Feslalí Alcalalí en Flor
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Exposició d’escultura: ‘Històries de palau… per a ser contades a poc a poc’ per Imma Mengual -El Verger-

Cuando:
12 mayo, 2017 – 7 junio, 2017 todo el día
2017-05-12T00:00:00+02:00
2017-06-08T00:00:00+02:00
Donde:
Torre dels Ducs de Medinaceli d’El Verger
Precio:
Gratis
  • La mostra s’exposarà en la Llonja de cultura de la Torre dels Ducs de Medinaceli de la localitat a partir de demà

La Fundació Baleària i l’Ajuntament del Verger presenten l’obra escultòrica Històries de palau… per a ser contades a poc a poc de la deniera Imma Mengual, que s’inaugura demà a les 20 hores en la Llonja de cultura de la Torre dels Ducs de Medinaceli de la localitat.

Esta exposició d’escultures, que suposa un important punt d’inflexió en l’evolució de l’artista, i que es podrà visitar fins al 7 de juny, compta amb peces que deixen entrevore el microcosmos de la família social. A més, mostren el seu caràcter personal a través de “constel·lacions de coses”, d’ossos que s’introdueixen en xicotets llenços amb la intenció de conversar amb l’ombra, concepte que relaciona a les persones amb l’inconscient i els instints. Mengual torna a convertir l’espai en un cosmos domèstic acompanyat d’artefactes que, incomplets, observen tota l’escena des de la sala.

L’artista ha preparat per al 20 de maig a les 12 hores una visita guiada per a tots aquells interessats a aprofundir més en la seua obra. Cal ressaltar que esta exposició està comissariada per María José Zanón, Juan Francisco Martínez Gómez de Albacete i David Vila, escultors i professors de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

Sobre Imma Mengual

Imma Mengual (Dénia 1962) és dissenyadora, professora i investigadora en la facultat de Belles Arts d’Altea. Ha dedicat la seua carrera professional al món artístic, primer com a dissenyadora en la seua empresa Immanente, centrada més en la publicitat, i ara s’encamina cap a l’escultura barrejant altres arts plàstiques com la fotografia, la pintura i la tasca tèxtil del tapís.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.