Benissa Fira i Porrat 2018
Agenda cultural
Periodismo, pase lo que pase

Concert de Borja Penalba i Mire Vives: “Linies en el cel elèctric” -Beniaia-

Cuando:
22 julio, 2017 a las 23:45
2017-07-22T23:45:00+02:00
2017-07-23T00:00:00+02:00
Donde:
Beniaia, Vall d'Alcalà
Precio:
Gratis

La Vall d’Alcalà celebra, el dissabte 15 i el 22 de juliol, la III Mostra Gastronòmica i de Turisme al voltant de la figura d’Al-Azraq amb un programa d’actes en el qual es combinen presentacions de llibres i documentals, concerts i propostes gastronòmiques. El dissabte 15 la Mostra es celebra a Alcalà de la Jovada i el dissabte 22 a Beniaia.

Teniu la programació completa d’actes en esta entrada de la nostra AGENDA

Dins d’este programa d’activitats, el dissabte 22 a les 23:45 hores Borja Penalba i Mire Vives presentaran el disc “Linies en el cel elèctric”.

“Linies en el cel elèctric”

Mireia Vives i Borja Penalba: dues vides, dues visions del món, dues motxilles plenes de cançons i actuacions dels estils més diversos durant els últims vint anys. Dos artistes que ara presenten Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017), el seu segon LP en conjunt.

En paraules dels propis autors, “aquest disc és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea”.

Amb Línies en el cel elèctric Mireia i Borja han volgut transmetre en un mateix treball diferents mirades i perspectives, nuant-se sense miraments, sense prejudicis, fugint d’etiquetes, abrigallant cada text i melodia amb estima i cura. Ho han fet en directe, junts, alhora, per coherència amb ells mateixos, responent a la vella consigna: el que hi ha, juga.

El disc consta d’una primera part íntima, ben propera, i d’una segona part més contundent, en la qual estan acompanyats per Sergi Carós (baix i veu), Oest de Franc (guitarra elèctrica i veu), Iol Cases (bateria) com a banda base, i amb intervencions de Berta Iñíguez a la flauta i a la veu, El Cifu a les guitarres i de Marc Serrats a la rumba del tema “Casablanca”.

Mireia Vives (Llíria)

Va començar la seua aventura musical amb Bakanal, continuà durant 10 anys amb el mític grup valencià Rapsodes, i des de 2015 comença una etapa musical al costat de Borja Penalba.

Borja Penalba (València)

Ha treballat amb i per a artistes com Lluís Llach, Feliu Ventura, Miquel Gil o Maria del Mar Bonet entre molts altres. Ha musicat Estellés, Marçal, Villangómez, Roís de Corella, Ausiàs March, Granell… Ha composat BSO com Salvador (Puig Antich) o Enxaneta. Ha co-creat espectacles com Tranuites Circus, Llits, Estellés de mà en mà o Ovidi3, i ara aboca tota la seua experiència i passió al projecte conjunt amb Mireia Vives.

Contenido patrocinado
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.