LA MARINA PLAZA

ASESORÍA 3.0 DENIA ASESORÍA LOW COST
NO + VIOLENCIA DE GÉNERO

Cròniques apòcrifes

CRÒNIQUES APÒCRIFES (IV): "La fantàstica raó que explica el perquè del nom Amadorio. Una més"

CRÒNIQUES APÒCRIFES (IV): “La fantàstica raó que explica el perquè del nom Amadorio. Una més”

Una nova entrega de Cròniques Apòcrifes, la quarta, d’Albert Alcaraz i Santonja, arxiver. Apòcrif té el seu origen en el grec ἀπóκρυφος (secret, desconegut) i això és el que preten l’autor: apropar-nos a misteris que tenen una part de reals. En esta crònica parla del riu Amadorio i l’aparició del seu nom així com altres curiositats.

CRÒNIQUES APÒCRIFES (III): 'El doctor José María Esquerdo i la misteriosa desaparició del cap del Garayo'

CRÒNIQUES APÒCRIFES (III): ‘El doctor José María Esquerdo i la misteriosa desaparició del cap del Garayo’

Una nova entrega de Cròniques Apòcrifes, la tercera, d’Albert Alcaraz i Santonja, arxiver. Apòcrif té el seu origen en el grec ἀπóκρυφος (secret, desconegut) i això es el que preten l’autor: apropar-nos a misteris que tenen una part de reals. En esta crònica parla del doctor José María Esquerdo i la miteriosa desaparició del cap de Garayo.

CRÒNIQUES APÒCRIFES (II): 'El sol... per Damunt L'Horta i la Llorença' o de com hem modificat alguns topònims a canvi del 'benefici' turístic

CRÒNIQUES APÒCRIFES (II): ‘El sol… per Damunt L’Horta i la Llorença’ o de com hem modificat alguns topònims a canvi del ‘benefici’ turístic

Una nova entrega de Cròniques Apòcrifes, la segona, de Albert Alcaraz i Santonja, arxiver. Apòcrif té el seu origen en el grec ἀπóκρυφος (secret, desconegut) i això es el que preten l’autor: apropar-nos a misteris que tenen una part de reals. En esta crònica parla de ‘El sol… per Damunt L’Horta y la Llorença’ o de com hem modificat alguns topònims a canvi del benefici turístic.

CRÒNIQUES APÒCRIFES (I): ‘L’Espasa de Carlemany i el Portell del Puig Campana’

CRÒNIQUES APÒCRIFES (I): ‘L’Espasa de Carlemany i el Portell del Puig Campana’

Albert Alcaraz i Santonja, arxiver, comença una sèrie de col·laboracions amb La Marina Plaza amb el títol Cròniques Apòcrifes. Apòcrif té el seu origen en el grec ἀπóκρυφος (secret, desconegut) i això es el que preten l’autor: apropar-nos a misteris que tenen una part de reals. La seua primera entrega parla de l’espasa de Carlemany i el portell del Puig Campana: una llegenda en l’origen de la qual podem trobar el nom de la vila de Vila Joiosa.

La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.