LA MARINA PLAZA

Teulada-Morira. Turismo
Periodismo, pase lo que pase

Cròniques apòcrifes

CRÒNIQUES APÒCRIFES (IV): "La fantàstica raó que explica el perquè del nom Amadorio. Una més"

CRÒNIQUES APÒCRIFES (IV): “La fantàstica raó que explica el perquè del nom Amadorio. Una més”

Una nova entrega de Cròniques Apòcrifes, la quarta, d’Albert Alcaraz i Santonja, arxiver. Apòcrif té el seu origen en el grec ἀπóκρυφος (secret, desconegut) i això és el que preten l’autor: apropar-nos a misteris que tenen una part de reals. En esta crònica parla del riu Amadorio i l’aparició del seu nom així com altres curiositats.

CRÒNIQUES APÒCRIFES (III): 'El doctor José María Esquerdo i la misteriosa desaparició del cap del Garayo'

CRÒNIQUES APÒCRIFES (III): ‘El doctor José María Esquerdo i la misteriosa desaparició del cap del Garayo’

Una nova entrega de Cròniques Apòcrifes, la tercera, d’Albert Alcaraz i Santonja, arxiver. Apòcrif té el seu origen en el grec ἀπóκρυφος (secret, desconegut) i això es el que preten l’autor: apropar-nos a misteris que tenen una part de reals. En esta crònica parla del doctor José María Esquerdo i la miteriosa desaparició del cap de Garayo.

CRÒNIQUES APÒCRIFES (II): 'El sol... per Damunt L'Horta i la Llorença' o de com hem modificat alguns topònims a canvi del 'benefici' turístic

CRÒNIQUES APÒCRIFES (II): ‘El sol… per Damunt L’Horta i la Llorença’ o de com hem modificat alguns topònims a canvi del ‘benefici’ turístic

Una nova entrega de Cròniques Apòcrifes, la segona, de Albert Alcaraz i Santonja, arxiver. Apòcrif té el seu origen en el grec ἀπóκρυφος (secret, desconegut) i això es el que preten l’autor: apropar-nos a misteris que tenen una part de reals. En esta crònica parla de ‘El sol… per Damunt L’Horta y la Llorença’ o de com hem modificat alguns topònims a canvi del benefici turístic.

CRÒNIQUES APÒCRIFES (I): ‘L’Espasa de Carlemany i el Portell del Puig Campana’

CRÒNIQUES APÒCRIFES (I): ‘L’Espasa de Carlemany i el Portell del Puig Campana’

Albert Alcaraz i Santonja, arxiver, comença una sèrie de col·laboracions amb La Marina Plaza amb el títol Cròniques Apòcrifes. Apòcrif té el seu origen en el grec ἀπóκρυφος (secret, desconegut) i això es el que preten l’autor: apropar-nos a misteris que tenen una part de reals. La seua primera entrega parla de l’espasa de Carlemany i el portell del Puig Campana: una llegenda en l’origen de la qual podem trobar el nom de la vila de Vila Joiosa.

colorets denia cei centre educatiu infantil centro educativo guarderia
ONDARA

Pin It on Pinterest

La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.