LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 19 gener, 2018

Dénia redueix el deute amb els proveïdors de més de 5 milions a 1,5

  • El període de pagament també descendeix i se situa en 11,70 dies en l’últim quadrimestre de 2017

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Dénia, Paco Roselló, ha donat compte de l’informe de tresoreria sobre el període mitjà de pagament i morositat del consistori amb els proveïdors municipals en l’últim quadrimestre de 2017. Una dada que accentua i confirma la dràstica reducció del deute en el transcorregut de legislatura.

L’edil d’Hisenda, Paco Roselló, en una intervenció durant un ple.

Roselló ha informat als membres de la comissió informativa que ha tingut lloc aquest matí que el deute actual amb els proveïdors és de 1.498.180,69 euros. El regidor ha destacat que s’ha passat de deure més de 5 milions d’euros als proveïdors en el segon trimestre de 2015 a un deute actual d’1,5 milions.

El regidor també ha ressaltat que s’ha reduït el període mitjà de pagament als proveïdors, “passant de 44,75 dies a 11,70”. “Un exemple -ha afegit- de la gestió que està fent el departament d’Hisenda des de 2015”.

Els pressupostos, al ple de febrer

D’altra banda, Roselló ha assenyalat que el departament de Serveis Econòmics està ultimant la confecció del pressupost municipal de 2018, “que esperem portar a ple durant el mes de febrer”. Com a novetat destacada, el regidor d’Hisenda ha comentat la inclusió d’una partida inicial de 200.000 euros en el capítol d’inversions, que es destinaran a executar les actuacions proposades i decidides pels veïns de la ciutat en el procés participatiu que s’ha dut a terme en els últims mesos.

Així mateix ha remarcat que el capítol de despesa corrent està sent ajustat per afrontar el pagament de sentències urbanístiques. I, finalment, ha afirmat que en els pressupostos de 2018 continuaran reflectint les mesures d’estalvi iniciades en l’actual legislatura, amb especial incidència en les mesures d’estalvi energètic en l’enllumenat públic.

Mostrant 1 Comentario
Dóna'ns la teva opinió
  1. ARA XÀBIA ha dit:

    I de Xàbia què en sabeu? Ja hi ha xifres “oficials” o continuarem esperant les d’Hisenda? A vore si Miragall es “posa les piles” i ho fa públic, perquè transparència poca, molt poca o cap, com la cançó del capellà.

Deixa el teu comentari

Classificat: ,
Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.