LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 10 gener, 2018

L’IES 3 de Dénia promocionarà en Fitur el seu projecte pioner de turisme sostenible

  • Deu estudiants repartiran a Madrid plantes elaborades en l’institut per promocionar la riquesa de la Marina Alta i captar turistes potencials
  • El centre compta amb el suport de l’ajuntament denier i també amb el de Pego, ja que la iniciativa va nàixer en el Pla del Miserà

Presents en la gran festa nacional del turisme. Després que la Conselleria d’Educació seleccionara el projecte de recerca i innovació educativa Turisme Sostenible de l’IES Núm. 3 de Dénia, ja s’han posat en marxa els preparatius perquè deu estudiants seleccionats d’aquest centre educatiu participen el dia 18 de gener en la Fira de Turisme Fitur.

A Madrid, i acompanyats d’una professora de l’institut, aquests alumnes faran un experiment de sostenibilitat ocupant el seu propi lloc en l’estand de la Costa Blanca, en la part que li correspon a Dénia. Per eixe motiu, l’ajuntament de la ciutat li dona suport a la iniciativa. També ho farà el de Pego, ja que aquest projecte de sostenibilitat va nàixer en el Pla del Miserà de Pego, on hi ha una zona d’acampada en vies de desenvolupament que ha enllaçat amb una agència de rutes turístiques i una tenda fictícia d’esports (Ecodénia, SL) situada en el port de Dénia. Amb aquest projecte col·laboren a més algunes entitats, com l’Associació Cultural Atzaïla.

L’alumnat posarà en pràctica els coneixements del mòdul d’Atenció al Client, amb la indumentària adequada, i repartirà als visitants plantes elaborades en el propi institut per tal de divulgar les riqueses de Dénia i la Marina Alta, i captar turistes potencials. «Aquests alumnes viuran una nova experiència i se sentiran importants, ja que aprendran com és la vida real en el món empresarial i treballaran el tema dels emprenedors», van afegir des de la direcció del centre.

El projecte Turisme Sostenible es basa en treballar la sostenibilitat en l’aula de forma pràctica mitjançant projectes perquè l’alumnat detecte la relació entre els seus estudis i el món laboral. Altres objectius són disminuir l’absentisme i l’abandonament escolar, motivar els estudiants i augmentar l’autoestima promocionant la protecció al medi ambient.

Deixa el teu comentari

Classificat: ,
Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.