LA MARINA PLAZA

Hidraqua
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 29 desembre, 2017

El PP demana ajornar l’obligació dels hostalers d’homologar les terrasses del Raset de Dénia

  • Els populars al·leguen contra la modificació de l’ordenança d’ocupació de via pública, reclamant una moratòria de dos anys

El Partit Popular, principal grup de l’oposició de l’Ajuntament de Dénia, continua mostrant el seu rebuig a la nova regulació establida per l’ocupació de la via pública amb taules i cadires de locals d’hostaleria en el Raset. Fa temps que ho fa verbalment i, a més, hui ha donat a conèixer que ha presentat al·legacions a la modificació d’aquesta ordenança, aprovada pel ple el passat mes d’octubre de forma provisional. En síntesi, els populars demanen que s’aprove una moratòria de dos anys, de manera que els empresaris hostalers de la zona no es vegen obligats de moment a invertir en l’homologació de les terrasses i tancaments que suposa la modificació introduïda en la normativa.

Terrasses hostaleres en la zona del Raset.

Aquest canvi en l’ordenança el va aprovar el ple el 26 d’octubre de forma provisional, i es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) el 13 de novembre. Està per tant en període d’al·legacions i suposa principalment homogeneïtzar les terrasses i tancaments del Raset, alliberant també espai per al pas dels vianants. Els canvis també afecten l’esplanada de Cervantes, igualment en la façana marítima de la ciutat.

Segons ha explicat la portaveu municipal i presidenta local del PP, María Mut, les al·legacions del seu partit diuen que “tenint en compte que tots els governs de Dénia, fins ara, han acceptat les terrasses afectades i els seus tancaments com estaven, i atès que hi ha nous empresaris i emprenedors que acaben de començar a desenvolupar la seua activitat, i per tant, estan encara en fase de pagament o amortització de l’actual tancament, aquesta nova modificació suposaria un increment molt important en les despeses dels seus negocis , podent per tant perjudicar els llocs de treball d’aquests locals”.

És per això que el PP demana en l’al·legació “una moratòria de fins a dos anys, per a la total aprovació de l’actual modificació de l’ordenança municipal d’ocupació de via pública”.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.