LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 27 desembre, 2017

[VÍDEO] Bones festes (de part de Pepa Guardiola)

PEPA GUARDIOLA

S’acaba 2017, a frec de dits 2018, amb dies que marxen plens de records, millors o pitjors, i dies que apleguen amb aurèoles d’il·lusions i desitjos sempre, sempre, farcits d’esperances bones.

Seguint el costum de moltes persones, dedique un temps a reflexionar sobre l’any que acaba i pintar de colors l’any que arriba. I com bé sabeu les amistats que em coneixeu, incapaç de guardar-me pensaments i emocions dins del cap i del cor, faig anar les ànsies d’expressar les sensacions que m’ha deixat el temps passat i els anhels que em desperta el temps futur i m’esplaie amb muntatges multimèdia (absents de vàlua tècnica, però carregats de bones intencions) per felicitar-vos les festes i saludar-vos l’any nou.

Enguany, he tingut dos col.laboradores destacades. Una, la xiqueta, m’ha inspirat l’essència de la salutació, una senzilla cançó infantil que he adaptat, i m’ha emprestat la tendra veu. L’altra, la major, endemés de cedir-me imatges plenes de sentit per al meu propòsit, ha interpretat la música amb la seua guitarra.
Amb el desig de compartir amb vosaltres en què siguen tres minuts de pensaments i esperances, rebeu els meus anhels de pau, llibertat i igualtat per a 2018.

Bones Festes.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.