LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 15 desembre, 2017

Equador s’interessa per la gestió municipal i turística de Benissa

  • El consistori obri una via de col·laboració amb el municipi de Pedernales, en la costa equatoriana, en matèria de turisme, planificació urbanística, gestió de riscos, contractació i recaptació

Des del dilluns 11 al dijous 14 de desembre una delegació ecuatoriana formada per tres persones procedents de diferents institucions (la Asociaciación de Municipalitats Equatorianes i l’Ajuntament de Pedernales, municipi turístic situat en la costa nord del país) han visitat Benissa per conèixer el funcionament de la gestió que fa l’ajuntament.

La delegació equatoriana amb membres del govern de Benissa.

Entre les activitats dutes a terme destaquen les visites a diferents empreses turístiques del municipi: Club de Golf, Club Nàutic, restaurants, hotels i cellers, per conèixer de primera mà la gestió turística i temes relacionats amb la col·laboració publicoprivada en l’organització de esdeveniments, formació, etc.

També han visitat diferents departaments municipals (Creama, Contractació, Rendes i Medi Ambient) per conèixer diferents formes de treball i gestió municipal. Dimarts passat van fer, a més, una xarrada sobre cooperació al desenvolupament en el Saló d’Actes de les Cases del Batle.

L’objectiu del viatge, a més de conèixer Benissa, la seua gestió turística i tota la seua oferta, ha sigut sol·licitar a l’equip de govern una via de col·laboració mitjançant la redacció d’un memoràndum d’entesa, és a dir, un document que reculla un acord entre l’Ajuntament de Benissa i l’Ajuntament de Pedernales on es pose de manifest el desig de treball entre ambdues institucions en diferents àrees com el turisme, planificació urbanística, gestió de riscos, contractació i recaptació. En els pròxims dies, l’AME, en col·laboració amb l’Ajuntament de Pedernales, enviarà aquest document per al seu estudi per part del consistori benisser.

La xicoteta delegació equatoriana ha valorat molt positivament la seua estada a Benissa i ha manifestat interès per seguir treballant conjuntament amb el consistori benisser en les àrees citades. Una relació que es va iniciar després de la visita de la tècnica municipal de turisme de Benissa a Equador per col·laborar amb dues institucions equatorianes: AME i l’Ajuntament de Pedernales.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.