LA MARINA PLAZA

Baleària Dénia
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 13 desembre, 2017

Creama rep una ajuda de 195.000 euros per formar aturats en l’atenció a dependents

  • La subvenció permetrà organitzar la sèptima edició del Taller d’Ocupació Marina Alta per a donar formació teòrica i pràctica a aturats

El Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta (Creama) ha sigut beneficiària d’una subvenció del SERVEF, cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) per un import de 194.529,60 euros per tal de desenvolupar el projecte del Taller d’Ocupació Marina Alta VII que proporcionarà l’oportunitat d’obtindre una qualificació professional i un treball a 10 persones de la comarca que es troben en situació d’atur.

El projecte Taller d’Ocupació Marina Alta VII s’iniciarà el pròxim 29 de desembre de 2017 i es desenvoluparà amb la impartició de la formació corresponent al certificat de professionalitat d’Atenció a Persones dependents en Institucions Socials“.

Creama contribueix amb projectes com el Taller d’Ocupació a dinamitzar l’economia de la Marina Alta al mateix temps que proporciona formació acreditable a persones en situació d’atur en ocupacions amb bones perspectives d’ocupació i amb demanda en el mercat de treball. Això implica que els alumnes i les alumnes que una volta finalitzat el taller hagen superat amb èxit els continguts formatius corresponents a l’especialitat, obtindran un certificat oficial expedit pel SERVEF que acredita que la persona ha rebut i superat la formació corresponent al certificat de professionalitat. Aquest certificat constitueix un requisit imprescindible per obtindre un lloc de treball en institucions com residències, centres de dia, etc.

Creama, amb el suport dels ajuntaments membres del Consorci, aposta una volta més per la qualitat i l’increment de la utilitat de les accions formatives que realitza en dotar-les d’un plus amb l’obtenció de les certificacions.

La formació teòrica s’impartirà en l’Agència de Creama Benissa, un dels dos centres de formació de Creama acreditats en aquesta especialitat. Per la seua banda, la formació pràctica es desenvoluparà en les diferents institucions d’atenció a persones dependents de titularitat pública dels municipis que formen part de Creama.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.