LA MARINA PLAZA

Baleària Dénia
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dilluns, 4 desembre, 2017

Més obres al Mercat de Dénia per ampliar l’àrea de peix

  • Els treballs permetran habilitar un parell de nous llocs de venda, alhora que es redistribueixen en dues zones els comptadors per complir amb la normativa

El Mercat Municipal de Dénia està una altra vegada en obres, si bé aquestes no van a alterar el normal funcionament del recinte. Aquest dilluns han començat aquests treballs, que busquen redistribuir els comptadors en dues zones de l’immoble i permetran també introduir canvis en l’àrea de peix, que guanyarà espai per a un parell de llocs més.

Mercat Municipal Dénia

El regidor de Mercats, Javier Scotto, ha donat aquest dilluns els detalls del projecte, amb un pressupost de 28.250 euros. Just el dia en què començaven les obres, que tenen un termini d’execució previst de dues setmanes.

L’actuació consistirà, d’una banda, en distribuir els comptadors en dues zones del recinte, per adaptar-lo a la normativa. Uns es col·locaran en la zona d’oficines, deixant un xicotet espai per a funcions de magatzem i la resta s’allotjarà en la zona del peix, en un espai buit  i inutilitzat, que es va a aïllar amb un envà per separar-lo dels llocs de venda de gènere.

Aquesta compartimentació de la zona del peix permetrà redistribuir l’espai i habilitar nous llocs de venda. Hi hauria lloc per a dues parades més o, potser, per a una més gran. Al costat de la creació dels nous llocs, el regidor projecta per a l’any que ve renovar el revestiment de la zona amb taulelleria, que podria lluir motius mariners.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.