LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dissabte, 23 setembre, 2017

Els empresaris turístics de la Vall de Pop reclamen una normativa que regule els sorolls i les activitats molestes durant l’estiu

  • L’ATEVAP proposa a la Mancomunitat una ordenança conjunta i amb criteris unificats perquè l’aproven i l’apliquen la resta d’ajuntaments

L’Associació Turístic-Empresarial Tot Vall de Pop (ATEVAP) ha proposat als municipis que integren la Mancomunitat de la Vall de Pop que elabore i aprove una normativa que regule els sorolls i les activitats molestes durant els mesos de la temporada estiuenca. La proposta té com a objectiu que els turistes i altres residents que trien aquesta destinació per passar les seues vacances puguen gaudir i descansar durant la seua estada.

Imatge de la reunió dels empresaris amb el president de la Mancomunitat.

La Vall de Pop és la principal destinació turística d’interior de la comarca de la Marina Alta. Durant l’estiu la seua població creix exponencialment amb l’arribada de turistes o residents estrangers i nacionals que busquen una estada plàcida i tranquil·la com alternativa al sol i platja. Per tant, com han fet altres destinacions del litoral de la Marina Alta, els empresaris consideren que la Vall de Pop necessita una normativa que faça compatible les activitats laborals sorolloses i molestes amb el descans dels veïns i turistes durant aquest període.

Precisament la quietud i l’assossec, juntament amb la riquesa del patrimoni paisatgístic i cultural, formen part de l’encant i la singularitat que ofereix l’àmplia xarxa de cases rurals i hotels que s’estenen al llarg de la vall.

L’ATEVAP proposa a la Mancomunitat una ordenança conjunta i amb criteris unificats perquè l’aproven i l’apliquen la resta d’ajuntaments. Membres de la directiva de l’associació, que presideix Ángel Vives, s’han reunit amb el president de la Mancomunitat, Joan Miquel Garcés, per presentar-li la iniciàtica. Així mateix, l’associació ha donat a conèixer la seua proposta a les cases rurals i empreses d’allotjaments i lloguers de la vall, que han manifestat el seu suport a la iniciativa.

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.