LA MARINA PLAZA

Benissa Fira i Porrat 2018
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimarts, 19 setembre, 2017

El producte fresc del Mercat de Dénia, fins a casa amb bicicleta

  • El mercat municipal posa en marxa el seu servei de repartiment a domicili, al qual s’han sumat ja 30 dels 46 llocs i que és prestat per l’empresa d’ecomissatgeria Rodando

El Mercat de Dénia compta des de hui mateix amb servei de repartiment a domicili, a preu reduït i completament net i silenciós. I és que es fa amb bicicleta i, en casos puntuals, en furgoneta elèctrica. D’aquesta manera, el producte fresc i de qualitat que caracteritza les parades del mercat municipal s’entregarà a la porta de les cases dels clients que així ho sol·liciten i abonen mòdic preu de dos euros.

El responsable de Rodando, Sergio Laffitte, carregant una comanda en el remolc de la bicicleta.

I és que l’import reduït és, juntament amb el caràcter ecològic del sistema de transport emprat per al repartiment a domicili, l’altra qüestió que crida l’atenció del servei que hui es posa en marxa. Dos euros són menys de la meitat del que solen cobrar les cadenes de supermercats i hipermercats per portar la compra a casa.

Perquè haja sigut possible posar en marxa aquesta iniciativa han hagut de conciliar-se tres parts: el propi mercat, l’ajuntament a través de la Regidoria del Mercat Municipal, i l’empresa de ecomissatgeria Rodando, que fa anys que ofereix a Dénia el servei de missatgeria amb bicicleta.

En la presentació del sistema de repartiment a domicili del Mercat Municipal han estat presents el regidor responsable, Javier Scotto, i l’empresari de Rodando, Sergio Laffitte.

Un moment de la presentació del servei.

De moment, 30 dels 46 parades del mercat s’han sumat a la iniciativa i podran repartir els seus productes a domicili. El client els pot distingir perquè han enganxat un adhesiu identificatiu en les parades. Scotto destacava que era un bon número per començar i confiava que anirà creixent. Per al regidor, el Mercat de Dénia “millora així el seu servei apropant els productes al consumidor” i oferint una alternativa als problemes quotidians de falta de temps que dificulten traslladar-se a diari a fer la compra. L’edil també ha volgut destacar que el repartiment el fa “una empresa que planteja una alternativa sostenible al trànsit de vehicles”, com Rodando.

Per la seua banda, Laffitte ressaltava que el repartiment es farà en tota Dénia, les Rotes i el Montgó, i en els Marines fins a Nova Dénia. El lloc més llunyà és l’últim, que suposa una mitja hora de trajecte amb bicicleta. En tot cas, els productes viatgen en caixes isotèrmiques, en un compartiment refrigerat en el remolc de la bicicleta, connectat a més a una app mòbil que informa de possibles canvis bruscos de temperatura de la mercaderia.

Rodando Ecomensajería està concebuda com una empresa de missatgeria ecològica que només empra diferents models de bicicleta per al repartiment i, en aquells casos que siga necessari, disposa de furgonetes elèctriques. Són les que fa servir quan ha de repartir en carrers costeruts del Montgó.

Horaris d’entrega

Quant als horaris del nou servei posat en marxa pel Mercat Municipal, el lliurament a domicili es tindrà lloc fins a les 19 hores per a totes aquelles comandes fetes el mateix dia abans de les 12 hores, així com per a les del dia anterior. El producte es lliura en caixes que reprodueixen la imatge corporativa del Mercat de Dénia. També el remolc de les bicicletes llueix el logotip del mercat.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaza. Noticias. Diario de la Marina Alta.