LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dilluns, 11 setembre, 2017

El rodatge de la pel·lícula ‘Rural Cops’ es converteix en tot un fenomen social a Benitatxell

  • Més de 200 veïns han participat com a figurants en el llargmetratge guionitzat i produït per la poblera Carol Colomer, que va morir el passat mes d’abril
  • Una de les fotos més sol·licitades durant el rodatge pels figurants i veïns va ser la de l’actriu valenciana Lola Moltó, coneguda pel seu paper de Dora en L’Alqueria blanca

 

Tres, dos, un… acció. L’inici de les filmacions de la comèdia policíaca Rural Cops ha suposat tot un fenomen social al Poble NPU de Benitatxell. Més de 200 veïns han participat com a figurants en el rodatge, així com de col·lectius com la Banda de Música o el Grup de Danses Morro Falquí. El record de la seua guionista i productora, Carol Colomer, veïna del Poble Nou de Benitatxell i que va morir en abril, està molt viu i present en cada moment del rodatge. Involucrar-se i participar en la pel·lícula suposa, per als habitants del municipi, un emotiu homenatge a una jove molt estimada que es va bolcar en un projecte que, malauradament, no va poder acabar.

Lola Moltó en plena acció.

La pel·lícula compta amb una desena d’actors professionals entre els quals destaquen Ramón Langa, Pablo Pinedo, Javier Bódalo, Emilio Gavira, Lola Moltó o Fele Pastor. Una de les fotos més sol·licitades durant el rodatge pels figurants i veïns va ser la de l’actriu valenciana Lola Moltó, coneguda pel seu paper de Dora a ‘L’Alqueria blanca’, que va actuar en les preses de dissabte a la nit a la plaça de l’Església.

La Cala del Moraig, el Puig Llorença, la urbanització Cim del Sol, l’església de Santa Maria Magdalena i algunes partides d’arquitectura tradicional com les Fonts, Lluca i Benicambra són alguns dels escenaris de la pel·lícula. Serà, per tant, una excel·lent oportunitat per promocionar la bellesa paisatgística del Poble Nou de Benitatxell. D’aquí la implicació de la regidoria de Comunicació, a càrrec de Myra van’t Hoff, en el rodatge amb un patrocini de 10.000 euros.

Rural Cops tindrà com localització la fictícia localitat de Torretatxell, població en la qual la Policia Local es vorà immersa durant la trama en els serveis més variats que es puguen imaginar. El rodatge continua el pròxim dijous 14 de setembre, de 9:30 a 12:30 hores en la Plaça de l’Església, on es recrearà una processó. De vesprada, de 17:00 a 20:00 hores, les filmacions continuaran en el centre Social.

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.