LA MARINA PLAZA

Orba La Vetlaeta 2017 cine teatre música senderisme
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dilluns, 17 juliol, 2017

Moraira reforça la seguretat amb una nova unitat policial de platges

  • La nova patrulla, composta per quatre agents i un oficial, estarà situada a l’Espai La Senieta i custodiarà les platges i les zones de més afluència amb bicicleta

L’alcalde de Teulada-Moraira, Carlos Linares, i el regidor de Seguretat Ciutadana, de Nacim Benatsou, han presentat este dilluns, juntament amb la Policia Local, la Unitat de Platges, una oficina auxiliar de la Policia Local que estarà situada a l’Espai La Senieta de Moraira.

La nova unitat, composta per quatre agents i un oficial, patrullarà les platges i les zones de més afluència de visitants en bicicleta. D’esta manera es pretén reduir el temps d’atenció en les platges amb més celeritat i accés a les zones. Esta oficina auxiliar no estarà oberta a l’atenció sinó que servirà de suport logístic per a la nova unitat de platges, a més de donar cobertura a les necessitats del servei de la resta d’unitats.

Els agents cobriran un horari que permetrà mantindre la presència policial continuada des de l’arribada dels primers usuaris a les platges fins a les 22:30 hores, evitant amb este reforç alterar el servei normal que es desenvolupa durant tot l’any.

Dos agents de la nova unitat.

RESTAURANTE HOTEL NOGUERA DENIA ARROCES PAELLASClassificat: , , , , ,
Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.