LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dilluns, 17 juliol, 2017

Moraira reforça la seguretat amb una nova unitat policial de platges

  • La nova patrulla, composta per quatre agents i un oficial, estarà situada a l’Espai La Senieta i custodiarà les platges i les zones de més afluència amb bicicleta

L’alcalde de Teulada-Moraira, Carlos Linares, i el regidor de Seguretat Ciutadana, de Nacim Benatsou, han presentat este dilluns, juntament amb la Policia Local, la Unitat de Platges, una oficina auxiliar de la Policia Local que estarà situada a l’Espai La Senieta de Moraira.

La nova unitat, composta per quatre agents i un oficial, patrullarà les platges i les zones de més afluència de visitants en bicicleta. D’esta manera es pretén reduir el temps d’atenció en les platges amb més celeritat i accés a les zones. Esta oficina auxiliar no estarà oberta a l’atenció sinó que servirà de suport logístic per a la nova unitat de platges, a més de donar cobertura a les necessitats del servei de la resta d’unitats.

Els agents cobriran un horari que permetrà mantindre la presència policial continuada des de l’arribada dels primers usuaris a les platges fins a les 22:30 hores, evitant amb este reforç alterar el servei normal que es desenvolupa durant tot l’any.

Dos agents de la nova unitat.

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.