LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 14 juliol, 2017

Jesús Pobre, protagonista d’un anunci de Dolce & Gabbana

  • L’entitat local menor va ser el lloc de rodatge de l’espot de l’exclusiva marca de moda, que ja es difon per tot el món

Una de les marques de moda associades a l’exclusivitat ha triat Jesús Pobre per a una de les seues campanyes de promoció per tot el món a través, almenys de moment, de les xarxes socials. Per alguna cosa serà.

L’audiovisual dura només uns segons, però Jesús Pobre s’identifica a la perfecció. Una model recorre indrets del nucli urbà i s’aprecien imatges del convent, o el perfil del Montgó al fons d’un dels plans. Els paisatges de l’entorn rural condueixen també inequívocament a esta població.

Tot acompanyat d’una versió moderna del When you’r smiling de Louis Armstrong. Jesús Pobre associada, en definitiva, a la felicitat i la qualitat de vida. L’escenari ideal per a una marca que sempre ha pretès mostrar-se unida a estos valors.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.