LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dissabte, 18 març, 2017

Benitatxell posa en marxa un pla social d’ocupació per inserir a 12 aturats

  • El programa va dirigit a persones menors de 25 i majors de 45 anys que tenen més risc de quedar-se sense feina, i també a les persones amb diversitat funcional i les que posseeixen escàs nivell formatiu

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Jacinta Pastor, acaba de publicar les bases d’un nou pla d’ocupació social que reinsertará a 12 persones desocupades i sense prestació del municipi. Per a això s’han destinat 85.437 euros. El pla també és sensible amb les persones amb diversitat funcional i combat activament la seua discriminació laboral, ja que podran optar a estes ofertes en igualtat de condicions que la resta.

La regidoria vol contribuir d’esta manera a l’ocupació dels col·lectius més desfavorits. “Des del 2014 esta corporació està molt compromesa amb la reactivació de l’ocupació local, sobretot de les persones amb més risc de quedar-se sense ocupació, que són els menors de 25 i majors de 45 anys, i especialment les persones amb alguna discapacitat o les que no tenen un nivell formatiu. Els nostres plans d’ocupació tenen com a premissa activar l’ocupació d’estes persones amb especials dificultats d’inserció”, va comentar la regidora de Serveis Socials, Jacinta Pastor.

El nou pla d’ocupació del consistori reforça els serveis municipals i alhora presta ajuda socioeconòmica a veïns aturats de llarga durada. En concret les places a cobrir requereixen un auxiliar administratiu, dos peons per a la Cova de les Bruixes, un oficial de brigada d’obres, tres peons de manteniments d’espais públics, dos peons de platges, un conserge de la piscina municipal i dos peons de manteniments de neteja d’espais públics.

Els aspirants interessats podran presentar les seues sol·licituds fins al 24 de març al registre general del consistori. Les bases es poden consultar íntegrament en la seu electrònica de la pàgina web municipal (www.elpoblenoudebenitatxell.org), en l’apartat d’anuncis.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.