LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: divendres, 17 març, 2017

[GALERIA] Dénia vibra amb el seu primer dia de Falles

La festa fallera ha irromput amb tota la seua força en el primer dia amb els monuments plantats a Dénia. Una jornada en què es combina l’ambient festiu amb la tensió dels moments més emocionants: el lliurament dels premis. Les falles s’han tirat als carrers i, amb elles, milers de persones entre veïns i visitants que s’han acostat a vore els monuments, les primeres cercaviles, a escoltar la música de bandes i xarangues, o a gaudir dels espectacles pirotècnics. Un dia, en definitiva, que dóna lloc a multitud d’estampes com les que mostra esta galeria d’imatges preses durant el matí, en els moments previs al lliurament dels premis infantils.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.