LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dijous, 16 març, 2017

Primera sessió amb els emprenedors de Marina Alta Emprèn

NOTÍCIA COMERCIAL.

Aquesta setmana els emprenedors han començat als espais de coworking i han conegut als consultors que els acompanyaran durant aquests dos mesos. A més, han pogut conèixer-se i posar-li cara a la resta de projectes.

El passat 14 de març es va realitzar la primera reunió conjunta amb tots els emprendors d’aquesta edició de Marina Alta Emprèn. En aquesta, els participants van poder conéixer més en profunditat les àrees que desenvoluparan al llarg d’aquestos dos mesos i els consultors que s’encarregaran d’elles.

La reunió es va realitzar en el coworking La Nau LAB en Pedreguer, amb la idea de que els emprenedors conegueren també aquest espai, després d’haver treballat en el Curs Design Thinking en el coworking de Dénia Knowhere. En aquestos dos coworkings es a on
treballaran els emprenedors durant aquests dos primers mesos. Cadascun dels projectes seleccionats té un espai de treball a on podrà anar a treballar sempre que ho necessite, i envoltar-se així de l’ambient emprenedor que els caracteritza.

A més, els propis emprenedors van poder explicar amb més detall els seus projectes a la resta i van posar en comú la seua experiència i dubtes. Així, per primera vegada, explicaven la seua idea i podien rebre feedback de gent que està en la mateixa situació que ells i dels
propis consultors.

Al llarg d’aquestes setmanes tindran l’oportunitat de reunir-se amb els mentors i anar perfilant els seus projectes per arribar a una idea inicial òptima i així poder començar a formar empresa en una següent fase.

Classificat:
Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.