LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dijous, 16 març, 2017

Els detalls importen

  • Artistes i fallers col·laboren en donar els últims retocs als monuments de Dénia en l’última jornada de plantà per presentar la millor candidatura possible als premis

Qualsevol xicotet detall pot, de vegades, ser decisiu. Pot enlluernar el jurat o, per contra, arruïnar un bon treball de conjunt. Això ho saben en tots els districtes i en les últimes hores de plantà s’afanyen a que no falle absolutament res. És un treball contra el rellotge en el qual no només participen els artistes fallers, sinó que troben, també, la col·laboració dels membres de la comissió en algunes de les tasques.

Una fallera de Centro, ajudant en la preparació de la falla.

Aquest dijous, en cadascun dels districtes la feina era intensa. Alguns ja l’havien avançat en dies anteriors. Altres encara van aparèixer amb la falla per plantar. Però tots esgotaran fins a l’últim moment per tal de poder presentar la millor candidatura possible als premis de divendres.

Els treballs en el districte de Diana.

Per ser encara el preludi dels dies grans de la festa de Falles, l’ambient faller ja es respirava hui per la ciutat en molts dels seus racons. Especialment en algunes de les falles més cèntriques, veïns i turistes es barrejaven en nodrida concurrència per observar al detall els monuments. I, de passada, per a gaudir d’este ambient prenent un refrigeri en les terrasses dels bars.

Els últims retocs en el districte de Port Rotes.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.