LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dijous, 16 març, 2017

Aprenent les Falles

  • Col·legis i escoles infantils inculquen l’esperit faller als més menuts en l’última jornada lectiva abans de les festes, amb visites als monuments i activitats en els centres

Diuen que els valencians, i els deniers no van a ser menys, porten el món faller en les venes. I és cert que el porten inoculat. De ben menuts, també se’ls ensenya el món de les Falles. Molts acabaran en alguna comissió. D’altres no. Però tots ixen amb la lliçó ben apresa. Ells són el futur de la festa.

Escolars d’Infantil del CEIP Pou de la Muntanya, que han visitat els monuments de Centro i Oest.

És per això que este dijous es podia vore pels monuments encara a mig plantar legions d’escolars visitant-los i fotografiant-se davant d’ells. Bona part dels col·legis organitzaven hui excursions a alguns districtes. La festa fallera també s’ha viscut, però, dins dels centres, amb activitats de diversos tipus en l’última jornada lectiva de la setmana. A més de les visites que alguns feien als centres, la realització de globotades en els patis, activitats esportives o la crema en aquells que han fet falla han centrat l’activitat dels escolars.

Vídeo de la cremà de la falla del col·legi Maristes, publicat en Twitter pel centre.

També escoles infantils i guarderies han viscut de prop les falles. De la mateixa manera que en les escoles, els més menuts de l’etapa educativa han eixit a vore els monuments i han realitzat activitats relacionades amb la festa fallera en els seus centres.

Los xicotets de l’escola infantil CEI Colorets, acompanyats de pares i professorat en la falla infantil de Saladar.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.