LA MARINA PLAZA

DÉNIA Clàssics
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 15 març, 2017

La Policia de Dénia ensenya als escolars a tirar petards de «manera responsable»

  • Més de 500 alumnes de deu escoles aprenen a «gaudir» del material pirotècnic «respectant els altres»
L’agent de la Policia Local de Dénia Manuel Moreno Mas, en col·laboració amb la pirotècnia l’Albà, ha portat a terme del 6 al 14 de març la 8a campanya sobre l’ús responsable dels productes pirotècnics dirigida a l’alumnat d’11 i 12 anys dels centres escolars de la ciutat. Hi han participat 526 escolars dels col·legis Montgó, Les Vessanes, Paidos, Pou de la Muntanya, Sagrat Cor, Alfa & Omega, Maristes, Cervantes i Llebeig de Dénia i el col·legi de la Xara.

La campanya inclou una xarrada en les aules per a donar a conèixer la normativa existent en la utilització dels productes de pirotècnia, les peculiaritats i categories dels productes, consells sobre el seu ús sense risc i nocions bàsiques de primers auxilis, amb la finalitat de conscienciar l’alumnat perquè gaudisca utilitzant estos productes des de la responsabilitat i el respecte als altres.

En finalitzar les xarrades, en el pati de les escoles els escolars han realitzat pràctiques d’encesa i tir de diferents tipus de productes pirotècnics.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.