LA MARINA PLAZA

Feslalí Alcalalí en Flor
Periodisme, passe el que passe
Publicat: dimecres, 15 març, 2017

Doble sostre per acabar amb la inundació dels barracons del col·legi de la Xara

  • L’alcaldessa Maite Pérez, acompanyada de l’alcalde denier Vicent Grimalt, pacta amb la conselleria una solució d’urgència per acabar amb les filtracions d’aigua mentre arriba el projecte de la nova escola

Solució d’urgència per acabar amb els continus problemes del col·legi de la Xara en els episodis de pluja. La problemàtica que pateix el centre, habilitat en aules prefabricades a l’espera que s’execute el projecte de nou col·legi, va ser ahir tractat en una reunió que va tindre lloc en la Conselleria d’Educació i en la qual van participar l’alcaldessa de l’entitat local menor, Maite Pérez Conejero , i l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt. S’hi va acordar dur a terme de manera immediata treballs per tal d’evitar les filtracions d’aigua que es produeixen en l’interior dels barracons cada vegada que plou.

Personal del centre recull l’aigua en els barracones, en una anterior inundació.

Dilluns passat, el centre va haver de ser desallotjat i van quedar suspeses les classes per l’acumulació d’aigua, com ha passat ja en nombroses ocasions. Així que mentre s’enlaira el projecte de construcció del nou col·legi, s’escometran obres per instal·lar un doble sostre en els barracons.

L’obra podria realitzar-se en qüestió de dies i permetria donar solució als problemes de filtracions. Mentrestant, la Xara segueix pendent dels tràmits de la Conselleria d’Educació per a la construcció del nou col·legi, després quasi ja d’una dècada en situació de permanent provisionalitat. L’any 2008, l’antiga escola va haver de tancar per problemes de seguretat, i l’alumnat va a classe en un grup de prefabricades.

Deixa el teu comentari

Contingut patrocinat
La Marina Plaça. Noticies. Diari de la Marina Alta.